Bedava IPTV M3U

Hazır m3u dosya paylaşım yapabilirmiyim forum kurallarına aykırı olmasn sonra

Sorun olmaz galiba paylaşan arkadaşlar var mor kanallar icin de paylaşım yaparsanız sevinirim.

Ben burayı takip ediyorum

verilen tum ip ler avrupa ıcın turkıye ip tv lınklerı hepsı patlamıs hıc bırı gostermıyor .. turkıyeden ızlenecek linkler yok mu boş boş programlara bakıyoruz vpn dedıklerı de ucretsız calısyor hıc bırı acmıyor ılla vıp uyelık ıstıyor oda dunya para herseye vara verecektık neden foruma geldık kı alayı para tuzagına doonmus ... ıkı haftadır foruma girmek de ıstemıyorum alakasız konular var

verilen tum ip ler avrupa ıcın turkıye ip tv lınklerı hepsı patlamıs hıc bırı gostermıyor .. turkıyeden ızlenecek linkler yok mu boş boş programlara bakıyoruz vpn dedıklerı de ucretsız calısyor hıc bırı acmıyor ılla vıp uyelık ıstıyor oda dunya para herseye vara verecektık neden foruma geldık kı alayı para tuzagına doonmus ... ıkı haftadır foruma girmek de ıstemıyorum alakasız konular var
server sahiplerinin uymasi gerken kurallar vardir. uymayanlarin servir kullanimlari yasaklandigi gibi cok agir para cezasiyla karsi karsiyalar. cloudfleare gibi eklentilerle konum saptirmasi yapiliyordu artik buda ise yaramiyor. istenildiginde kimlik bilgileri gerekli makamlara verilebiliyor. iptv saglayicilar artik tümü türkiye disi farkli ülkelerde faliyet göstermekteler. bu server baglantilarida sürekli denetim yapildiginda bu gün olmasa yarin türkiye erisimleri engelleniyor. ben de 6 yildir avrupada bir yerden izliyorum. türkiyedekilerden tek farkim vpn kullanma geresinimi duymuyorum. bundan dolayida sorun olusmuyor. bedava vpn asla isinizi tam yapmaz. net hizinizi max seviyede düsük verir. buda iptv yayininda takilmalara donmalara ya da hic göstermemelere neden olur. sistemler artik chat GPT gibi oldu. dün bein spor + ulusal kanallar + film paketi yillik 99 euro sahsen verip alicagim. ne ugrasmaya nede kinikmeye degmez..

Arkadaşlar telegram için ücretsiz giriş yapılabilecek sanal numara nasıl alınır

Konuyu görüntüleyenler

Geri