Bazı kanalların takılması. (Çözüldü)

goker61

Üye
Konular
17
Arkadaşlar 1 gb netim var ,kullandığım tvbox Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD.. ücretli olarak iptv hesabı kullanıyorum ayrıca gene ücretli olarak tivimate var.daha önceleri olmayan takılmalar son zamanlarda olmaya başladı..kanalları gezerken bazılarında takılmalar oluyor açılmıyor,ileri geri yapınca açılmayan kanal açılıyor..arkadaşımın başka panel iptv hesabını istedim denemek için ondada aynı takılmalar oldu ileri geri yapınca açıldı.aynı hesapları başka oynatıcıda denedim gene aynı takılmalar oldu.sizlerde olan varmı bu durumu yaşayan varmıdır....whatsap dan yazdım aldığım yere sorun yok kanallarda deyip geçti.sorun sizde dir diyor ..

Tv boxta yüklü uygulamalarını yazabilir misin? Bende de aynı problem vardı şu an sıkıntı geçti.

Tv box uygulama önerileri konusundan alıntımı yapıyorum;

*Projectivy Launcher (olmazsa olmaz benim için)
*Tivimate (kesinlikle lisanslı alın, çok fark var)
*Vlc (illa ki lazım oluyor)
*X-plore mod (Evet Google Drive sorunu yapabiliyor, önemsemiyorum alternatif drive olarak one drive kullanıyorum)
*Youtube (Vanced vs bir saatten sonra uğraşmak sıkıyor, premiuma geçin - aile paketi alın derim)
geri kalan gömülü uygulamaları (Netflix, Prime Vs devre dışı bıraktım veya silinebiliyorsa sildim, nerde çokluk... e orada sistem, ramler şişer!)
*Geliştirici ayarlarından animasyonlar 0 değer ve arka plan çalışma kapalı)"

Ayrıca sevgili @Sinetech 'in şu videosuna da bir göz atın derim.

Arkadaşlar 1 gb netim var ,kullandığım tvbox Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD.. ücretli olarak iptv hesabı kullanıyorum ayrıca gene ücretli olarak tivimate var.daha önceleri olmayan takılmalar son zamanlarda olmaya başladı..kanalları gezerken bazılarında takılmalar oluyor açılmıyor,ileri geri yapınca açılmayan kanal açılıyor..arkadaşımın başka panel iptv hesabını istedim denemek için ondada aynı takılmalar oldu ileri geri yapınca açıldı.aynı hesapları başka oynatıcıda denedim gene aynı takılmalar oldu.sizlerde olan varmı bu durumu yaşayan varmıdır....whatsap dan yazdım aldığım yere sorun yok kanallarda deyip geçti.sorun sizde dir diyor ..
VPN ile denediğinde yine aynı sorun mu vardı

Tv box uygulama önerileri konusundan alıntımı yapıyorum;

*Projectivy Launcher (olmazsa olmaz benim için)
*Tivimate (kesinlikle lisanslı alın, çok fark var)
*Vlc (illa ki lazım oluyor)
*X-plore mod (Evet Google Drive sorunu yapabiliyor, önemsemiyorum alternatif drive olarak one drive kullanıyorum)
*Youtube (Vanced vs bir saatten sonra uğraşmak sıkıyor, premiuma geçin - aile paketi alın derim)
geri kalan gömülü uygulamaları (Netflix, Prime Vs devre dışı bıraktım veya silinebiliyorsa sildim, nerde çokluk... e orada sistem, ramler şişer!)
*Geliştirici ayarlarından animasyonlar 0 değer ve arka plan çalışma kapalı)"

Ayrıca sevgili @Sinetech 'in şu videosuna da bir göz atın derim.
sağol ilgin için.ama yemedi gene aynı.tahminim iptv aldığım yerde sorun var ama sorun sizde deyip salladı.

Farklı server i p tv kullanan arkadaşların varsa onlardan denemelik hesaplarını alıp dene bakalım fark olacak mı?

Farklı server i p tv kullanan arkadaşların varsa onlardan denemelik hesaplarını alıp dene bakalım fark olacak mı?
yukarda yazdım aldım arkadaşımdan ondada aynı oldu..fakat şöyle bişe oldu dünkü fb başket maçında reklam girdi araya benim hesabım açıkken dur bide diğer hesaba bakayım dedim ondada reklam var ve aynı reklamları gösteriyor demek her ikiside aynı yerden alıyor yayınları.içerikleri ayrı ama yayınlar aynı.server benimki azureiptv onunki universaliptv.böyle bişey olabilirmi

yukarda yazdım aldım arkadaşımdan ondada aynı oldu..fakat şöyle bişe oldu dünkü fb başket maçında reklam girdi araya benim hesabım açıkken dur bide diğer hesaba bakayım dedim ondada reklam var ve aynı reklamları gösteriyor demek her ikiside aynı yerden alıyor yayınları.içerikleri ayrı ama yayınlar aynı.server benimki azureiptv onunki universaliptv.böyle bişey olabilirmi
Olabilir tabii ki çoğu ne olduğu belli olmayan uzantılar (zaten fiyatları ucuz oluyor) aynı serveri kullanıyorlar. Bunu sevgili @patr0n un paylaşıma sunduğu listelerde de fark edebilirsiniz.

arka plandaki çalışmaları kapatırsan vpn yi kullanamazsınız ayrıca reklam döngüsüne girersiniz.

sorun çözüldü arkadaşlar modemden kaynaklıymış.sıfırlama yaptım düzeldi tüm takılmalar sona erdi.yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir.

sorun çözüldü arkadaşlar modemden kaynaklıymış.sıfırlama yaptım düzeldi tüm takılmalar sona erdi.yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilir.
İLerde bir başka arkadaşımız benzer sorun yaşayabilir, açık kalmalı

Konu başlığına Çözüldü başlığı da eklenirse aynı sorunu yaşayan kişiler çözümün burada olduğunu anlayabilir abiler @Adnan K. @Laperdesi

tb2 bayraktar fiyat 2024
Bende iptv medya - Satari iptv- Guek İptv kullandım memnun değilim 2 ay günüm var bir daha almam.
lionboxiptv.xyz burası çok güzel tüm yayınlar 4k ama bulamadım hala alış yerini google de de bulamadım.eğer bulma imkanın varsa haber edermisin.tr de banlı fakat buluruz bi şekilde yan sitelerini.

Geri