matmat3545
Üye
- Konular
- 0
8 aydır süren ve hala belirlenememiş zamlarını bile alamadı bu gariban işçiler Allah ailelerine yardım etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
AminnnAllah rahmet ve mekanlarını cennet eylesin şehit mertebesine yükselsinler inşllah
Aminnn8 aydır süren ve hala belirlenememiş zamlarını bile alamadı bu gariban işçiler Allah ailelerine yardım etsin
AminnnAllah rahmet eylesin.Basimiz sagolsun
Amin usta yapacak bir şey yok cennete gittiler onlar inşallahAşırı sinirliyim , kıyafetler ekipmanlar profesyonel değil, uçak yok uçak. Kanal istanbul rantı için sessiz sedasız büyük şevkle inşaatları başlatanlar bizlerin parasını yangın uçaklarına yatırmaları gerekirken kendi ceplerine indiriyırlar. Dünya bizi kıskanıyor ya bu kadar aciz bir yönetim olamaz. Vatan ve görev aşkı ile vicdanlı insanlar ateşe daldılar uygun kıyafet ve teçhizat yok . Allah Rahmet Eylesin. Ruhları şad olsun. Ailelerine sabır .
Amin Akyol ustaÜzgünüz, gerçekten çok zor, acı bir olay. Başımız sağolsun
AminnnÇok üzücü ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah ailelerine sabırlar dilerim çok üźüldüm yaralılara acil şifalar dilerim Ormanı yakanlarında ocaklarına ateşler düşsün ölen orman görevlisi şehitlerimizin , dilsiz canlarımızın , ağaçlarımızın ahların da bogulsunlar![]()
AminnnÜzgünüz, gerçekten çok zor, acı bir olay. Başımız sağolsun
Aminnn inşallahAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah![]()
AminnnBaşımız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANLARI CENNET OLSUN.Son dakika... Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevlerin arasında kalan 5 orman çalışanı ve 5 AKUT çalışanı şehit oldu.
AminnnALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANLARI CENNET OLSUN.
AminnnRabbim sehitlerimize rahmet eylesin kederli ailelerine sabrı cemil ecri cemil ihsan eylesin
Abdullah b. Abdullah b. Cebr"in, babasından naklettiğine göre, hasta olan (dedesi) Cebr"i ziyarete gelen Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “...Allah yolunda savaşırken ölmek şehitliktir. İç hastalıklarından ölmek şehitliktir. Yanarak ölmek şehitliktir. Boğularak ölmek şehitliktir. Yıkıntı altında kalarak ölmek şehitliktir. Aklını kaybederek ölmek şehitliktir. Hamile iken ölen kadın da şehittir.”
(N3196 Nesâî, Cihâd, 48; İM2803 İbn Mâce, Cihâd, 17)