Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cihazınız lisanssız anladığım kadarıyla, lisans olmayan cihazlara otomatik güncelleme gelmiyor resmi sürüm güncellemede. Dış sunucu kurulumum yok veri google playden geliyor
Evet zidoo z9xpro medya oynatıcı google play store li GAPPS sürümünü kurmamıştım yine google play store açabiliyorum ama android tablete ya da telefonlara seçenek çıkıyor doğal olarak zidoo da olmuyor.

Uygulama çok güzel aşırı beğendim hızlı kullanımı kolay sürekli güncel olacak mı uygulama?

Ustam az önce yiğenlerimden fırsat bulup VESTEL ANDROİD 11 TV /1.5 ram yükledim ve gerçekten de Basic player IPTV hafif ve hızlı şimşek hızıyla açılıyor ANDROİD TV kumanda uyumu süper olmuş gelelim eksiklerine bi tek hemen her iptv oynatıcısında olan ...
max izleyici 1 aktif kişi 0 bilgisi görebilirsek güzel olur emeğinize sağlık kolay gelsin usta bu arada ücretsiz preimum için teşekkürü borç bilirim...

desteğiniz için çok teşekkürler. çok mutlu edici...Kullandığınız cihaz ID lerini iletirseniz ömür boyu premium tanımlayayım.
Usta ne zaman aktif olur premium üyeliğim....

Ustam işte şimdi VESTEL ANDROİD TV kullanabiliriz kumanda uyumu süper olduğuna göre bi de 1.5 ramlı ANDROİD TV de hafif ve hızlı şimşek hızıyla açılıyor Basic Player IPTV açıp keyfimize bakalım diğer iptv oynatıcılarını da ANDROİD TV 'den kaldıralım işte şimdi oldu
hmm kasma ve donma yapmadan seyretmek güzel herkese tavsiye ederim...

Ustam işte şimdi VESTEL ANDROİD TV kullanabiliriz kumanda uyumu süper olduğuna göre bi de 1.5 ramlı ANDROİD TV de hafif ve hızlı şimşek hızıyla açılıyor Basic Player IPTV açıp keyfimize bakalım diğer iptv oynatıcılarını da ANDROİD TV 'den kaldıralım işte şimdi oldu
hmm kasma ve donma yapmadan seyretmek güzel herkese tavsiye ederim...
teşekkürler desteğiniz için. asıl uygulamanın başlangıç felsefesi bu zaten; en düşük donanım cihazda bile akıcı kalabilmek. Kumandasız mobilden listeleri ekleyip tek tıkla tv de senkron izlemek. her şey Basit,Sade,Hızlı ! :)

Aynen ustam samsung a51 mobil listeleri ekleyip senkron sayesinde VESTEL ANDROİD TV de keyfine bakıyorsun herşey hazır
emeğinize sağlık reis teşekkürler uygulama çooook güzel .....

Hangi oynatıcı var uygulama içinde vlc mi var

Uygulama gerçekten harika hızlı ve seri çalışıyor emeği geçenlerin ellerine yüreğine sağlık teşekkürler :)

@druss Kardeşim.Eline,Emeğine Sağlık.
Premium Aktif Olmuş.Uygulamada Listeler Gercekten Çok Güzel Çalışıyor.(y)

@druss hocam benim yeni yazılımla ilgili maalesef biraz eleştirilerim olacak. Umarım bu eleştirilerimi öneri olarak kabul edersiniz.

1-Yerel m3u dosyası yüklediğimizde, liste olarak gelirken yeni güncelleme ile ızgara görünümüne geçilmiş, buradaki yazıtipleri oldukça büyük ve göze çok batıyor. Tekrar liste düzenine geçilmesini öneriyorum.

2-Yayın izlerken ve kanal değiştirince ekrana gelen "Yükleniyor, Lütfen bekleyiniz" mesajı oldukça uzun süre ekranda kalıyor ve devamında başka bir uyarı ekrana geliyor ve kanalın değişmesi neredeyse 10-15 saniyeyi buluyor. Aynı m3u dosyasını farklı playerde cok daha kısa sürede açılıyor.

3-Kanal değiştikten sonra, diğer oynatıcılarda (Tivimate) olduğu gibi kısa bilgi barı ekrana gelse çok iyi olurdu.

@druss hocam benim yeni yazılımla ilgili maalesef biraz eleştirilerim olacak. Umarım bu eleştirilerimi öneri olarak kabul edersiniz.

1-Yerel m3u dosyası yüklediğimizde, liste olarak gelirken yeni güncelleme ile ızgara görünümüne geçilmiş, buradaki yazıtipleri oldukça büyük ve göze çok batıyor. Tekrar liste düzenine geçilmesini öneriyorum.

2-Yayın izlerken ve kanal değiştirince ekrana gelen "Yükleniyor, Lütfen bekleyiniz" mesajı oldukça uzun süre ekranda kalıyor ve devamında başka bir uyarı ekrana geliyor ve kanalın değişmesi neredeyse 10-15 saniyeyi buluyor. Aynı m3u dosyasını farklı playerde cok daha kısa sürede açılıyor.

3-Kanal değiştikten sonra, diğer oynatıcılarda (Tivimate) olduğu gibi kısa bilgi barı ekrana gelse çok iyi olurdu.
öneriler için teşekkürler. 1. ve 3. seçenekler eklenebilir basit. 2. seçenek test ettiğim listelerde hiç rastlamadım. eğer m3u listeniz özel değilse bana dm ile iletirseniz kontrol etmek isterim. eğer özel bir listeyse iletmeyin motor iyileştirmesine bakarım.

öneriler için teşekkürler. 1. ve 3. seçenekler eklenebilir basit. 2. seçenek test ettiğim listelerde hiç rastlamadım. eğer m3u listeniz özel değilse bana dm ile iletirseniz kontrol etmek isterim. eğer özel bir listeyse iletmeyin motor iyileştirmesine bakarım.
-Özel değil hocam DM'den iletirim.

Hocam elinize sağlık.Cihaz ıd no mu özelden attım size.Uygulamadaki liste bilgileri bölümünde hesap bitiş tarihi yanına da çoklu iptv hesapları için o an kaç kişinin kullandığını da ekleyebilir misiniz

Geri