Baron66
Paylaşımcı
- Konular
- 19
Arkadaşlar merhaba;
Biliyorum bir çoğumuz hatta fazlasıyla arkadaşımız değişen panelleri bulmakta zorlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde paylaşacağım diye söz vermiştim sırasının geldiğini düşünüyorum.Arkadaşlar bir panelin değişenini bulmamız için ilk önce elimizde aktif çalışan bir url olması lazım aktif çalışan bir url yoksa işimiz biraz zor. Biz elimizde aktif çalışan bir url olduğunu varsayalım. Urlmizde
bu olsun. Ve biz bu paneli çok sevdik DNS değiştiğinde aramak yerine panel aktifken hemen yan paneli taramalıyız ve çıkan yan dnsleri bir yere not etmeliyiz. Değişirse pynin verdiği yeni dnsleri kullanırsınız. Şimdi ilk önce her zaman yaptığımız gibi dosyamızı rar'dan masüstüne çıkartıyoruz. Sonra Baron66_PaneL_BuL.py dosyasını çalıştırıyoruz. Buraya geçerli yani aktif çalışan bir m3u yazıyoruz örnek:
Biliyorum bir çoğumuz hatta fazlasıyla arkadaşımız değişen panelleri bulmakta zorlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde paylaşacağım diye söz vermiştim sırasının geldiğini düşünüyorum.Arkadaşlar bir panelin değişenini bulmamız için ilk önce elimizde aktif çalışan bir url olması lazım aktif çalışan bir url yoksa işimiz biraz zor. Biz elimizde aktif çalışan bir url olduğunu varsayalım. Urlmizde

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.

Giriş yap veya üye ol.
urlleri hep bu şekilde yaızyoruz.(Kopyala yapıştır yapabilirsiniz) Eğer aktif bir url ise ekranda zaten aktif url yazar eğer url aktif değilse hiç o url ile uğraşmayınız başka çalışan bir url deneyiniz. Daha sonra Python kendi kendine tarayarak çıkan sonuçları Hits klasörüne atacaktır.Sonuç %95 doğru çıkar fakat bazı paneller Cloudflare korumasındadır ve hiçbir sonuçta vermeyebilir. Son olarak programın çalışması için bilgisayarınızda Python yüklü olması gerekir .Sürümüde muhtemelen 3.8.9 dur. Eğer yoksa internetten bulup indirebilirsiniz..
Giriş yap veya üye ol.
indir
Giriş yap veya üye ol.
alternatif
Giriş yap veya üye ol.
alternatif 1