Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnan son eklediğin 3-4 tanesinde hep aynı uyarıyı aldım, VPN ile deneyeyim. Cansın CANHangisi mesela ?Vpn ne dene üstadım birde.
Bu çok güzel harika bişey keşke süresi biraz daha uzun olaydıKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Daha uzun süreli bulursam paylaşırımBu çok güzel harika bişey keşke süresi biraz daha uzun olaydı
Kaç tane istersenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bundan bişeler var mı üstad ?
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
teşekkürler iyiki varsınızKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
öncelikle çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için. tons panelde vpn mi istiyor acaba. bilginiz var mıKaç tane istersen
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
evet usta teşekkürler taze bişe düştü mü diye demiştim oltayaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bundan bişeler var mı üstad ?