merhaba güzel bir panel bu panelden daha çok alabilirmiyiz rica etsek değerli üstadlar saygılar..GOOD PANEL Kadar güzel bir panel ZEROO PANEL
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
merhaba güzel bir panel bu panelden daha çok alabilirmiyiz rica etsek değerli üstadlar saygılar..GOOD PANEL Kadar güzel bir panel ZEROO PANEL
Allah razi olsun gardasimKullanıcı adı: yd00113
Şifre:user0011feis
username= buradan &passwordda kadar olan kısım kullanıcı adı &passworddan &xtype ye kadar olan kısım şifredir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.yd0011&password=user0011feis&type=m3u_plus
Arkadaşlar bu listeyi yükleyemedim bana yardımcı olur musunuzAllah razi olsun gardasim
kendini imha etse liste 30 dk sonra yok hemen kaybederiz200 Kişilik sınırsız bir liste
@dacunha10 Üstadım bazıları vpn isteyebilir...Onun kontrolünü yapamıyorum inankibu arada sadece tv bölümü ama sanırım o da vpn istiyor
yok hocam ya emeğine sağlık baktım zaten başarılı bir liste de değil@dacunha10 Üstadım bazıları vpn isteyebilir...Onun kontrolünü yapamıyorum inanki
Hangisi mesela ?Vpn ne dene üstadım birde.m3u yu ekliyor da kral sonrasında kanal sayısı sıfır uyarısı veriyor. Neden kaynaklı olabilir?