Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Birazdan paylaşacağımbaron adamın dibi bu sbtu ları taramak için py yada uygulama varsa paylaşırmısın ben biraz cahilim anlamıyorum
Kardeşim ben Azərbaycanda yaşıyorum ama linkler çalışmıyor oynatilmiyor ne yapa bilirim ? Vpnlemi girmeliyim ?Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Çalışmayan url paylaşmam.VPN dene,player değiştir çalışır bir şekildeKardeşim ben Azərbaycanda yaşıyorum ama linkler çalışmıyor oynatilmiyor ne yapa bilirim ? Vpnlemi girmeliyim ?
Kaç kişilik?Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
sabırsızlıkla bekliyoruz diger paylaşımın ile url buluyorum iyi ki varsın bunuda paylaşırsan onlarıda taratırımBirazdan paylaşacağım
bize balık tutmayı öğreteceksin bu harikaBen aylardır aynı hesaptan izliyorum hiçte kapanmıyor... Ayrıca ileriki günlerde tarama programımı sizlerle paylaşacağım herkes öğrensin tarama yapsın kendi urllerini kendisi kullansın ...