Öneri 🎁🎲 BARON66 👑M3U8👑XTREAM KODLARI👑STB MAC👑 ADRESLERİ 2025🎲🎁

╔══ 🎲 🄺🄰🄽🄰🄻 ⚙️ 🄲🄷🄴🄲🄺 🎲
╠☞ᴇxᴘɪʀʏ :➤ 19-11-2025 11:48:53
🔗 🄼③🅄 ⚙️ 🄻🄸🄽🄺 🔗
╠☞ ᴍ3ᴜ ʟɪɴᴋ:
╠☞
╚════════☰ 🇹🇪🇱🇪🇬🇷🇦🇲‌ t.me/+TAeryj_tkv42MTI0‌
Linki girdim olmadı. Kısa URL falan varmı

Linki girdim olmadı. Kısa URL falan varmı
Dostum bence sorun senin playerde.
Hangi playeri kullanıyorsun bilmiyorum ama bende hepsi an itibarıyla açık.Sağ altta pcnin saatine bakabillrsin...

windows iptv player 3.0.0.0 bunu kullanabilirsin

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    564.6 KB · Görüntüleme: 38
Emeğine sağlık üstad Çok güzel liste ama açmadı.Bu liste tarzı varmı acaba.Listede şehir kameraları felan var.Yapan listeyi süper yapmış
dostum bu titan panel al bir tane daha vereyim açmazsa alttaki dnslerle dene

URL ➡️

titanucretsiz.xyz
delimeli.com
sezonsetup.xyz
titaneu.live
eu.smarttv4k.xyz
tvsezon.xyz
marsistv.xyz
webtv5.xyz
tv390.dynu.net
startiptv.xyz:8080
real34.dynu.net:8080
engbul1655.xyz:8080

Aynı userpass'ları birde aşağıdaki dnslerle denermisin...

╓❪✵💀 BARON66 🅰🅻🆃 🅿🅰🅽🅴🅻 🆂🅾🆁🅶🆄🅻🅰🅼🅰 💀✵❫
║∘TARANAN ➛
💀 BARON66 🅰🅻🆃 🅿🅰🅽🅴🅻 🆂🅾🆁🅶🆄🅻🅰🅼🅰 💀
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
Tşk ederim ilgi alakanız ve geri dönüş deneyecem iyiki varsın.

Aynı userpass'ları birde aşağıdaki dnslerle denermisin...

╓❪✵💀 BARON66 🅰🅻🆃 🅿🅰🅽🅴🅻 🆂🅾🆁🅶🆄🅻🅰🅼🅰 💀✵❫
║∘TARANAN ➛
💀 BARON66 🅰🅻🆃 🅿🅰🅽🅴🅻 🆂🅾🆁🅶🆄🅻🅰🅼🅰 💀
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
➡️
Dns göredim üstat yada bende sıkıntı anlayamadım seni.

URL ➡️

titanucretsiz.xyz
delimeli.com
sezonsetup.xyz
titaneu.live
eu.smarttv4k.xyz
tvsezon.xyz
marsistv.xyz
webtv5.xyz
tv390.dynu.net
engbul1655
Üstat dns dediğin bu uzantılarmı nasıl eklenir acaba ne yapkam gerek sana zahmet bilgilendirme yaparsan gerçekten çok makbule geçer.

Dostum bence sorun senin playerde.
Hangi playeri kullanıyorsun bilmiyorum ama bende hepsi an itibarıyla açık.Sağ altta pcnin saatine bakabillrsin...

windows iptv player 3.0.0.0 bunu kullanabilirsin
Selam üstat öncelikle emeğin için teşekkür ederim önerebileceğin
İptvPlayer andırot tv icin
televizo Kolanıyorum

Üstat dns dediğin bu uzantılarmı nasıl eklenir acaba ne yapkam gerek sana zahmet bilgilendirme yaparsan gerçekten çok makbule geçer.
DNS dediğimiz şey aşağıdaki adresler örnek verecek olursak

sen bunu denedin açmadı ➡️ h ttp://tv390.dynu.net:8080/get.php?username=umran7663&password=RBXVBschnJ8M&type=m3u_plus
sadece bu kısımları değiştirerek denemeye devam et ➡️/get.php?username=umran7663&password=RBXVBschnJ8M&type=m3u_plus
buda olmazsa ➡️ /get.php?username=umran7663&password=RBXVBschnJ8M&type=m3u_plus

yani dnsler h ttp://tv390.dynu.net:8080 bunlardır.Umarım açıklayıcı olmuştur (8080 port numarasıdır.Ama oda değişmelidir)

Selam üstat öncelikle emeğin için teşekkür ederim önerebileceğin
İptvPlayer andırot tv icin
televizo Kolanıyorum
Kendi evimde kullandığım ShamelTv'yi öneririm. 2.olarak ise IPTV# öneririm ben ikisinide kullanıyorum

URL ➡️

titanucretsiz.xyz
delimeli.com
sezonsetup.xyz
titaneu.live
eu.smarttv4k.xyz
tvsezon.xyz
marsistv.xyz
webtv5.xyz
tv390.dynu.net
engbul1655.xyz:8080
Üşenmedim hepsini denedim ama olmadı.Liste görünüyor ama kanallar açılmıyor.Birisi şifre koymuş galiba.Bu listeyi satanı nasıl bulurum.Aynısını satın alacam.Liste tam benlik.

Üşenmedim hepsini denedim ama olmadı.Liste görünüyor ama kanallar açılmıyor.Birisi şifre koymuş galiba.Bu listeyi satanı nasıl bulurum.Aynısını satın alacam.Liste tam benlik.
Dostum selemlar umarım başlarına http:// koymayı unutmadın.İ kinci olarak VPN ile dene üçüncü olarak modemini akşam kapat sabah aç yeni bir ip adresi alsın ip ban atmış olabilirler ki çok çabuk banatıyorlar kendimden biliyorum.Titan serveri 1 kere taradıktan sonra uzun süre tarayamıyorum ban yüzünden.Dördüncü olarak isebaşka bir internet servis sağlayıcısınden dene (ttnet superonline vodafonnet türknet gibi). Son olarak iptv playerini değiştir.Bunlar dışında açmaması imksansız.

Yeni bir tane vereyim
h ttp://tv390.dynu.net:8080/get.php?username=rrDwqcHaxN&password=z8vC3MSnB8&type=m3u_plus

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    551.4 KB · Görüntüleme: 7
Dostum selemlar umarım başlarına http:// koymayı unutmadın.İ kinci olarak VPN ile dene üçüncü olarak modemini akşam kapat sabah aç yeni bir ip adresi alsın ip ban atmış olabilirler ki çok çabuk banatıyorlar kendimden biliyorum.Titan serveri 1 kere taradıktan sonra uzun süre tarayamıyorum ban yüzünden.Dördüncü olarak isebaşka bir internet servis sağlayıcısınden dene (ttnet superonline vodafonnet türknet gibi). Son olarak iptv playerini değiştir.Bunlar dışında açmaması imksansız.

Yeni bir tane vereyim
h ttp://tv390.dynu.net:8080/get.php?username=rrDwqcHaxN&password=z8vC3MSnB8&type=m3u_plus
Hocam link çalışmıyor sanırım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250131_170718_com_ottplay_ottplay_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250131_170718_com_ottplay_ottplay_MainActivity.jpg
    225.5 KB · Görüntüleme: 11
VAVOO İptv Türkiye M3U Listesi ayrıca VAVOO Uygulaması gerekmez Vavoo' dan çekilen listedir.

URL

Konuyu görüntüleyenler

Geri