Apk kurulan her cihazda yaparsınız.Android aynı zamanda Linuxturda.Tabanı Linux ama ilaveleride olan.Kurulur sorun olmaz.NextNextStar İnnova 4 k hybrid cihazdada yapılır mı bu işlem android degil linux işlemcili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Apk kurulan her cihazda yaparsınız.Android aynı zamanda Linuxturda.Tabanı Linux ama ilaveleride olan.Kurulur sorun olmaz.NextNextStar İnnova 4 k hybrid cihazdada yapılır mı bu işlem android degil linux işlemcili
Link çalışmıyor.Aşağıda atacağım linkteki apk yı hem telefona hem boxa kuracaksınız.İkisindede aynı hesapla oturum açacaksınız.Buradan kopyalayıp telefondaki uygulamada + ya basıp yeni sayfa açarak yapıştırdığınızda boxtaki uygulamaya gidecek.Kendini sürekli eşitliyor onunla.Sonrada boxta açıp oradan kopyalayacaksınız linki..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ttps://dosya.co/1go53jqddwnw/Notlarım_1.9.4.apk.htmlLink çalışmıyor.
186335 kanal sayısı var ilgilenenlerin dikkatineBİTİŞ TARİHİ 2025-09-02 12:04:12
URLZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Baron ustam eline sağlık yapıyorsun bu sporu62 Adet TONS Panel
URL![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
eline emeğine sağlık tüm link ler çalıştı.. teşekkür ederim iki liste aldım.. helal et hakkını..45 Adet Yerli Panel
URL![]()
Türk kanalları 13 tane ve Türkspor yok varsa linki paylaşırmısın186335 kanal sayısı var ilgilenenlerin dikkatine
https://forum.sinetech.tr/konu/22-milyonun-kisinin-kullandigi-iptv-agi-cokertildi.840/Böyle bir haber var
Nedir ne değildir sizce
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Teşekkürler linkler çalışıyoreline emeğine sağlık tüm link ler çalıştı.. teşekkür ederim iki liste aldım.. helal et hakkını..