Bankaların müşterilerine Troy kart vermesi hk

Öyle demeyin. Ne diyor yabancı, Devlet yalanlamadıkça bir şeyin doğru olduğuna inanmam😎 Bugün Bakan açıklama yapmış, dünyada en iyi sağlık sistemi bizde. Daha bu sabah, 2 ay 14 gün sonrasına ultrason randevusu aldım 😁 Tabiki istikamet özel, belki amaç da bu
Bu en iyi sağlık sistemi bizde yalanı nereden çıktı bilmiyorum da. Ben kaç dönem kaç bakan eskittim hastanelerde ama bu kadar rezilliğini 90'lı yıllarda görmedim. Tamam o zaman da çok sıra vardı. İlaç bulmak zordu ama bekleyince sıran gelince cidden iyi bir hekim derdini çözerdi. Bugün taburcu oldum. Doktor senden benden iyi biliyorsun. Hangi ilaçları yazayım reçeteye diye bana soruyor. Kardeşim biliyoruz da sen de hiç mi gurur yok ya. Ben utanırım yeminle. Mesleği bırakırım. O da kalmamış demek ki. Yanımdaki hastaya visite gelen hoca denilen doktor hele. Bıktım. Tutamadım kendimi koptum. Ortopedi orası. Telkinhane değil. Diz dediğinde oynadığında işe yarayan bir şey. Adam oynayınca çok ağrıyor dedi. Hocam dediklerinden bir felsefi cevap. Oynatmazsan acımaz! Vay anasını be, hiç aklımıza gelmemişti deyiverdim. Öğrenciler falan herkes yarıldı. Bizimkiler gülmekten yerlere yatacak. Adam çıktı gitti.

Bu en iyi sağlık sistemi bizde yalanı nereden çıktı bilmiyorum da. Ben kaç dönem kaç bakan eskittim hastanelerde ama bu kadar rezilliğini 90'lı yıllarda görmedim. Tamam o zaman da çok sıra vardı. İlaç bulmak zordu ama bekleyince sıran gelince cidden iyi bir hekim derdini çözerdi. Bugün taburcu oldum. Doktor senden benden iyi biliyorsun. Hangi ilaçları yazayım reçeteye diye bana soruyor. Kardeşim biliyoruz da sen de hiç mi gurur yok ya. Ben utanırım yeminle. Mesleği bırakırım. O da kalmamış demek ki.
Malesef ilginç olayları artık sürekli yaşar olduk sağlıkta. Yaa kişi, Dahiliye uzmanı, bazal insülin hesaplamasını bilmiyor, bana soruyor rutinin kaç diye. Hocam, bir hafta ölçüm yaptım, getirdim yeni rapor için diyorum, bakmıyor bile, yapıştırıyor 1*40. O doza inanıp vursam sabaha çıkmam. Bir ünite 50 puanlık düşüş yapar glükozda, x40 ne demek? -2000 e mi düşecek değer? Bu kadar mı bilgisizsin? Bunlar, köylü Mehmet koyun otlatırken doktor oldu haberlerinde gördüğümüz, fakülteye nasıl girdiği, mezun olduğu belli olmayan tayfa. Endokrine sıra bulursam gidicem kısmetse, sabah 10 da randevular full. O kadar çok para harcadım ki özele 2-3 yıldır, bir ev+araba parası, belki fazlası. Hadi artık devlete gidelim diyoruz, olan da bu

Malesef ilginç olayları artık sürekli yaşar olduk sağlıkta. Yaa kişi, Dahiliye uzmanı, bazal insülin hesaplamasını bilmiyor, bana soruyor rutinin kaç diye. Hocam, bir hafta ölçüm yaptım, getirdim yeni rapor için diyorum, bakmıyor bile, yapıştırıyor 1*40. O doza inanıp vursam sabaha çıkmam. Bir ünite 50 puanlık düşüş yapar glükozda, x40 ne demek? -2000 e mi düşecek değer? Bu kadar mı bilgisizsin? Bunlar, köylü Mehmet koyun otlatırken doktor oldu haberlerinde gördüğümüz, fakülteye nasıl girdiği, mezun olduğu belli olmayan tayfa. Endokrine sıra bulursam gidicem kısmetse, sabah 10 da randevular full. O kadar çok para harcadım ki özele 2-3 yıldır, bir ev+araba parası, belki fazlası. Hadi artık devlete gidelim diyoruz, olan da bu
Artık.......... diyorum. O ne kafa ya. Hesaplamayı bilmiyor ne demek? Dahiliye Uzmanı mı cidden yerine bakanlar oluyor ya uzmanlık alacak falan onlardan mı? Ayrıca 40 nedir. Cinayete teşebbüsten yatarı var onun.

Valla göze bile araya adam soktum annem için yok randevu yok en son tanıdık birisi vardı araya soktum 2.5 hafta sonraya aldırdım kadın gitti

Olaya farklı bir açıdan bakmak gerekirse WhatsApp ın çöktüğü ya da başka sebeplerle kullanımının problem olduğu olabileceği dönem Bip e mi Telegram a mı akın oldu 😎

Olaya farklı bir açıdan bakmak gerekirse WhatsApp ın çöktüğü ya da başka sebeplerle kullanımının problem olduğu olabileceği dönem Bip e mi Telegram a mı akın oldu 😎
Valla ben TG sevmiyorum kapattım seneler önce Allah kullanmayı nasip etmesin bip de başarılı ama ısınamadım

Viber vardı bir ara

Geri