ENS
Paylaşımcı
- Konular
- 33
Bu en iyi sağlık sistemi bizde yalanı nereden çıktı bilmiyorum da. Ben kaç dönem kaç bakan eskittim hastanelerde ama bu kadar rezilliğini 90'lı yıllarda görmedim. Tamam o zaman da çok sıra vardı. İlaç bulmak zordu ama bekleyince sıran gelince cidden iyi bir hekim derdini çözerdi. Bugün taburcu oldum. Doktor senden benden iyi biliyorsun. Hangi ilaçları yazayım reçeteye diye bana soruyor. Kardeşim biliyoruz da sen de hiç mi gurur yok ya. Ben utanırım yeminle. Mesleği bırakırım. O da kalmamış demek ki. Yanımdaki hastaya visite gelen hoca denilen doktor hele. Bıktım. Tutamadım kendimi koptum. Ortopedi orası. Telkinhane değil. Diz dediğinde oynadığında işe yarayan bir şey. Adam oynayınca çok ağrıyor dedi. Hocam dediklerinden bir felsefi cevap. Oynatmazsan acımaz! Vay anasını be, hiç aklımıza gelmemişti deyiverdim. Öğrenciler falan herkes yarıldı. Bizimkiler gülmekten yerlere yatacak. Adam çıktı gitti.Öyle demeyin. Ne diyor yabancı, Devlet yalanlamadıkça bir şeyin doğru olduğuna inanmamBugün Bakan açıklama yapmış, dünyada en iyi sağlık sistemi bizde. Daha bu sabah, 2 ay 14 gün sonrasına ultrason randevusu aldım
Tabiki istikamet özel, belki amaç da bu