Öneri Azerbaycan Kanalları M3U Listesi

Eyvallah hocam, sayende memleket hasreti çekmeyeceğim 😄🙏

İdman ve cbc sportta şöyle bir yazı var

“Sayın müşterimiz! Görüntülemeye devam etmek için en fazla 2 cihaz kullanmanız gerekir. Daha fazla bilgi için lütfen içerik sağlayıcınızla iletişime geçin”

Ekli dosyalar

• 1752071412377.jpeg
    1752071412377.jpeg
    94.6 KB · Görüntüleme: 4
İdman ve cbc sportta şöyle bir yazı var

“Sayın müşterimiz! Görüntülemeye devam etmek için en fazla 2 cihaz kullanmanız gerekir. Daha fazla bilgi için lütfen içerik sağlayıcınızla iletişime geçin”
Kaynak linki başka birisi çektiği için uyarı verir, belirli bir zaman sonra düzelir. Şu an için başka bir kaynak maalesef yoktur. Müsait olduğumda kaynak linklerini kontrol edeceğim.

Son düzenleme:
İdman TV 1080p, CBC SPORT 1080p kanalları düzeltilmiştir. CBC SPORT 1080p kanalında geri sarmalar yaşanabilir, yayından kaynaklıdır. Çok geri sarma yaşanırsa CBC SPORT 1080P [YEDEK] kanalını tercih ediniz. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

İdman TV 1080p, CBC SPORT 1080p kanalları düzeltilmiştir. CBC SPORT 1080p kanalında geri sarmalar yaşanabilir, yayından kaynaklıdır. Çok geri sarma yaşanırsa CBC SPORT 1080P [YEDEK] kanalını tercih ediniz. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.
Cbc sportta öyle bi sıkıntı yok kendim çektim :D

Aynı sorun uyarı görüntüsü atv cinema ve atv vivace kanalında da var
Demekki aynı kişinin sisteminde hata var, aboneye uyarı veriyor yani ben azeri 4
Kanalda bu ekranı gördüm

Son düzenleme:
Aynı sorun uyarı görüntüsü atv cinema ve atv vivace kanalında da var
Demekki aynı kişinin sisteminde hata var, aboneye uyarı veriyor yani ben azeri 4
Kanalda bu ekranı gördüm

İdman TV 1080P ve CBC SPORT 1080p kanallarında olmaz kaynak bulup, ekledim. Diğer kanallarda kaynak bulursam onları da değiştiririm. O gördüğün uyarılardaki kaynak zaten sıkıntılı idarelik koydum diyebiliriz.

Muz tv, arb güneş, arb 24 de de aynı ekran var.

12.07.2025 Saat: 20:10 Güncelleme Notları

1) MUZ TV 1080p kanalı komple çalışır hale getirilmiştir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• Muz Tv.png
    Muz Tv.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 6

Geri