Öneri Azerbaycan Kanalları M3U Listesi

ELojim

Üye
Konular
2
40 Adet aktif (1 yayın sorunlu) Televizo uygulamasında çalışan, kendi hazırlamış olduğum listedir. Bazı kanallar kaynaklardan dolayı geç açılabilir ya da çalışmayabilir. Sorunlu kanallar yayın çekilen kaynaklardan dolayıdır. Tüm Azerbaycanlı kardeşlerime Selamlar, saygılar ve sevgilerimle.. Listedeki tüm kanallar televizo programının son sürümünde denenmiştir ve hepsi çalışmaktadır. Bazı kanallardan görüntüler eklenmiştir, keyifli seyirler. Liste sürekli güncel tutulacaktır.

Önemli Not: Açılmayan bazı kanallar kullandığınız ISS yani internet sağlayıcınız ile alakalıdır.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Televizo Uygulamasında Kategori Görüntüleri

Kanal görüntüleri

Kod:

Ekli dosyalar

• AZERBAYCAN KANALLARI YENİ.m3u
    10.7 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Evet. Ülkelere göre kanal listesi isteyenler olabiliyor arada. Listenizi denedim televizo/Superonline olarak ve neredeyse yarısı açılmadı kanalların bende.
Güzel düşünce ve paylaşım yine de 👍

22 Adet aktif Televizo uygulamasında çalışan, kendi hazırlamış olduğum listedir. Bazı kanallar kaynaklardan dolayı geç açılabilir, sabırla bekleyeniz. Tüm Azerbaycanlı kardeşlerime Selamlar, saygılar ve sevgilerimle.. Listedeki tüm kanallar televizo programının son sürümünde denenmiştir ve hepsi çalışmaktadır. Bazı kanallardan görüntüler eklenmiştir, keyifli seyirler.

Kanal görüntüleri

Kod:
Bir iki tanesi çalışmıyor

Evet. Ülkelere göre kanal listesi isteyenler olabiliyor arada. Listenizi denedim televizo/Superonline olarak ve neredeyse yarısı açılmadı kanalların bende.
Güzel düşünce ve paylaşım yine de 👍
Televizo sürümünden kaynaklı olabilir, bende son sürüm ücretli uygulama var. Ayrıca Gıbırnet kullanıyorum TTnet altyapısını kullanıyor.

Televizo sürümünden kaynaklı olabilir, bende son sürüm ücretli uygulama var. Ayrıca Gıbırnet kullanıyorum TTnet altyapısını kullanıyor.
Evet olabilir. ISS etkisi daha çoktur sanıyorum.
Sadece düz teşekkür edip mesaj yazmak yerine konunuza destek olmak adına alıp yükleyip test ettiğim sonuçları yazdım. Başkaları farklı sonuçlar alabilirler tabi ki 🖐️

Bende de idman arb gurubu dahil acilmayanlar var teşekkürler

CBC SPORT kanalı eklenmiştir, listeyi güncelleyiniz.

23 Adet aktif Televizo uygulamasında çalışan, kendi hazırlamış olduğum listedir. Bazı kanallar kaynaklardan dolayı geç açılabilir, sabırla bekleyeniz. Tüm Azerbaycanlı kardeşlerime Selamlar, saygılar ve sevgilerimle.. Listedeki tüm kanallar televizo programının son sürümünde denenmiştir ve hepsi çalışmaktadır. Bazı kanallardan görüntüler eklenmiştir, keyifli seyirler. Liste sürekli güncel tutulacaktır.

Kanal görüntüleri

Kod:
Eline Koluna Saglik Kardesim

Eline koluna sağlık kardeşim. Çoğu yayında sorun var ama idare eder
Evet akşam güncelleme yapacağım. Ancak çoğu kanalın resmi yayın linki ve sitesi sorunlu sağdan soldan kaynak arıyorum. Resimdeki İdman TV resmi yayın linki mesela kırmızı uyarısı var kaynak yayın sorunlu.

Ama bu yayınlar tokenli anlık çalışır.

Ama bu yayınlar tokenli anlık çalışır.
Tokensiz kaynak bulmak zor, bulursanız paylaşın güncelleme yaparım.

Kod:

Son düzenleme:
Paylaş bi deneyelim.
ben burdam denedim, direkt m3u8 linklerini aldim. sistem calisiyor, mobil veri ve wifi uzerinden denedim. sanirim linkler guncelleniyor, scraper gibi kodlama yapan olursa cok guzel olur linkler guncel kalir.

Geri