Ayman TV(Patladı-Çalışmıyor)

Obalgun

Üye
Konular
8
Telegramda yabancı birinin sayfasını takip ediyorum.Oradan link indirmek biraz zor.3 aşamalı beklemeli bir yer.Ama verdiği apk mükemmel.Cam gibi gorüntüsü var morun..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241030_125853_Telegram X.jpg
    Screenshot_20241030_125853_Telegram X.jpg
    794.4 KB · Görüntüleme: 237
Merhaba @Obalgun buraya link eklersen daha iyi olur bence.

En azından Telegram kanal linkini.

ss ye bakacak olursak, 340551 kodunu downloader'a yazınca uygulama anında inmeli

Bunu 1 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim Türk kanalları var ama çalışmıyor yabancı diliniz varsa çok güzel içinde her bölüm var
😄 CricFy TV APK (v4.4) Latest Version For Android 2024

▰▱▰▱▰▱▰▱▰▱▰
❤️ᴍᴏᴅ ɪɴꜰᴏ:
✅𝚕𝚒𝚟𝚎 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚗𝚎𝚕𝚜 🖥
✅ 𝙵𝚒𝚕𝚖𝚜 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚗𝚎𝚕𝚜 🎥
✅ 𝚂𝚎𝚛𝚒𝚎𝚜 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚗𝚎𝚕𝚜 🎥
✅𝚊𝚗𝚍𝚛𝚘𝚒𝚍 +5.0 📲
▰▱▰▱▰▱▰▱▰▱▰

⬇️ Download app:

⬇️ Downloader Code: 736729

Tv boxa yeni kurdum.Kumanda uyumlu değil,telefon için yapılmış.Mause yada air mause istiyor.Ama çok net ve takılma sıfır..

Ben programı indirdim türkiye malumları açmıyor..vpnlede denedim yinede açmadi..acaba maç zamani canlı bölümde açıyormu oraya düşüyormu.

Malum kanallari açmıyor tr olanlari VPN ile girince uygulama hata veriyor kapat diye

tşk ler arkadaşlar bunlarla gelin böyle özellikle maç yayını veren dış kaynaklı programlarıız varsa

Ben programı indirdim türkiye malumları açmıyor..vpnlede denedim yinede açmadi..acaba maç zamani canlı bölümde açıyormu oraya düşüyormu.
Hiç kapatmadım açık,takılma donmada yok.Maç zamanı değil sürekli açık.Bazı internet sağlayıcılar vpn i kendi sağlıyor,özellikle vodafone.Vpn ile açacaktır.

Geri