Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Kendim geliştiriyorum yorumlarınzı bekliyorum.İndirip destek olursanız sevinirim.
Mi box ve mobil için çalışıyor denendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
vip şifre? lütfenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kendim geliştiriyorum yorumlarınzı bekliyorum.İndirip destek olursanız sevinirim.
vip içeriği boşmu dolu isi şifre lütfen teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim vip kısmında spor kanalları olur diye düşündüm. Çıkan şeye bak EstağfurullahVip = 1223 Yakında yeni uygulama yapıyorum bu sadece deneme, umarım begenmişsinizdir.
Kardeşim vip kısmında spor kanalları olur diye düşündüm. Çıkan şeye bak Estağfurullah
anlamdım içi boş uygulama ulusal kanallar ve +18 kanallar var vip dediğin iz bu mu hanginiz evine ailesi ile bu uygulama yi kullanır böyle 18 ağırlıklı uygulama nin bu forumda olmasını bile kınadım çok ayıp geldi bana asla da indirmem tavsiye de etmem inşallah forum admin ler arkadaşlar uyarı verir.. berbat uygulama.. yakışmadı..böyle saçma uygulama ya yer verip birde beğeni atacak san iz bu forum dan üyeliğim i de çekerim... çok ayıp ya çoook...
Linki günceller misin dosya kaldırılmışBu işte yeni olduğumuzu söyledim, ayrıca tamamen bitti demedim yapım asamasında su an
Teşekkür ederim yeni başladım uygulama geliştirmeye o yüzden eksiklerim olabilir bu deneme uygulaması. Asıl uygulama yapım aşamasında görüntü bırakıyorumEkli dosyayı görüntüle 4963
1. Bizim her an her eklenen uygulamayı indirip kontrol etme gibi bir yükümlülüğümüz yok, velev ki olsa dahi her ayrıntıya nail olamayabiliriz sizin raporlarınız asıl olandır.
2. Söz konusu uygulamayı indirip şu an bakıyorum lakin +18 vs göremedim ... -ki varsa da uygulama geliştiricisi anladığım kadarıyla o alanı şifre ile vip yapmış. Bu da bir nevi ebeveyn kontrolü işlevindedir.
3. Forumdan çekilip çekilmemeniz bir yana bu kadar düşünceliyseniz ailenizi gündüz kuşaklarındaki programlardan uzak tutun, esas ahlaksızlıkların çoğu oralardaki hikayelerde.
Uygulama geliştiricisi arkadaşı tebrik ve başarılarının devamını diliyorum.
Kolay gelsinTeşekkür ederim yeni başladım uygulama geliştirmeye o yüzden eksiklerim olabilir bu deneme uygulaması. Asıl uygulama yapım aşamasında görüntü bırakıyorum