Öneri 🎬 Avatar'ın üçüncü filmi 'Ateş ve Kül'den ilk fragman yayınlandı.

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Yönetmen James Cameron'dan Avatar: Ateş ve Kül fragmanını izleyin.
Filmi yalnızca 19 Aralık'ta sinemalarda izleyin.

James Cameron, "Avatar: Ateş ve Kül" ile izleyicileri, Deniz Piyadesi'nden Na'vi liderine dönüşen Jake Sully (Sam Worthington), Na'vi savaşçısı Neytiri (Zoe Saldaña) ve Sully ailesiyle birlikte sürükleyici yeni bir macerada Pandora'ya götürüyor. Senaryosu James Cameron, Rick Jaffa ve Amanda Silver'a, hikâyesi ise James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno'ya ait olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sigourney Weaver, Stephen Lang, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Britain Dalton, Trinity Bliss, Jack Champion, Bailey Bass ve Kate Winslet yer alıyor.

Yönetmen James Cameron'dan Avatar: Ateş ve Kül fragmanını izleyin.
Filmi yalnızca 19 Aralık'ta sinemalarda izleyin.

James Cameron, "Avatar: Ateş ve Kül" ile izleyicileri, Deniz Piyadesi'nden Na'vi liderine dönüşen Jake Sully (Sam Worthington), Na'vi savaşçısı Neytiri (Zoe Saldaña) ve Sully ailesiyle birlikte sürükleyici yeni bir macerada Pandora'ya götürüyor. Senaryosu James Cameron, Rick Jaffa ve Amanda Silver'a, hikâyesi ise James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno'ya ait olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sigourney Weaver, Stephen Lang, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Britain Dalton, Trinity Bliss, Jack Champion, Bailey Bass ve Kate Winslet yer alıyor.

3D olursa izlenir

IMAX 2D olmasını tercih ederim. 3D ayrı bir deneyim oluyor evet ama bana çok göz yorucu oluyor. James Cameron usta bir yönetmen, sinemaya avatar 2'ye kadar teknoloji anlamında hep yenilikler getirmiş ( titanic, ilk 3d film avatar gibi gibi ) bir yönetmen ama ikinci filmin devam filmi olarak çok uzun süre sonra çıkması ama buna rağmen sinemaya herhangi bir yenilik getirmemiş olması ve hikaye olarak ta tatmin edici bir hikayesi olmamasından hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum ve fragmana bakılırsa 2. film gibi birşey izleyeceğimizi düşünüyorum. Yine Pandoranın görmediğimiz eşşiz bölgeleri eşliğinde aradan çook uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen yine basit hikaye izleyeceğimizi düşünerek beklentimi yüksek tutmuyorum. Umarım Cameron beni yanıltır...

Geri