Atv Launcher'ı devre dışı bırakma

Lapsetur

Paylaşımcı
Konular
37
Ben box ile gelen launcher'a bir türlü alışamadım. Mobil uygulamaları kısayol olarak göstermiyor ve ekranda bir sürü gereksiz şey var.

Ben Projectivity launcher kullanıyorum. Bu seferde launcher üstüne launcher yüklenmiş oluyor makinayı yoruyor.

Bu video'da Atv launcher'ı nasıl devre dışı bırakacağınız ve istediğiniz başka launcher'ı varsayılan launcher yapılmasını gösteriyor.

Dikkatli olun sonra cihaza reset atmak zorunda kalmayın.

Kodlar;

Devre dışı : pm disable-user com.google.android.tvlauncher

Aktif etme : pm enable com.google.android.tvlauncher

Bunu projectvy lancuher premium ile de direkt uygulama içinden de yapabiliyoruz diye hatırlıyorum. Akşama uygulamanın premium apksini paylaşıma sunarım.

Bunu projectvy lancuher premium ile de direkt uygulama içinden de yapabiliyoruz diye hatırlıyorum. Akşama uygulamanın premium apksini paylaşıma sunarım.

Evet yapabiliyorsunuz normal versiyonunda da var. Ayarlarında stock launcher'ın üstüne çık gibi bir ayarı var. Bundaki amaç 2 launcher'ın aynı anda çalışmaması. Böyle yapınca sadece 1 launcher çalışıyor diğer türlü atv launcher ana launcher olarak arkaplanda çalışmaya devam ediyor

1734596608247
Demek istediğim bu, evet dediğiniz gibi tamamen pasif edilmiyor lakin android geliştirici seçeneklerinden arka plan çalışma değerini 0 yani kapalı yaptığınızda zaten arkada da çalışmamış oluyor.

Geri