Atmaca M3U Linkleri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Kod:

Kod:
Merhaba bunları nasıl yükleyecek yani parolayı falan nereye yazacağız bende İPTV de paralı diye bişey çıkmıyor lütfen görsel olarak anlatır mısınız

Kod:

Kod:

Kod:

Hocam merhabalar mesela bunlara girdiğimizde. Biri girince bizi atıyor mu ? Yoksa ilk giren kalıyor diğerleri erişim mi sağlayamıyor ?

kimisi tek kişiliktir bazıları çok kişiliktir belli olmaz bide bunlar ilegal yayınlar arkadaşım ne zaman ne olacagı belli olmuyor zevkine taratıyoruz bak hangisi açıksa onu kullan yok devamlı seyretmek istiyorum dersen parılı server alacaksın bilgine selamlar..

Kod:

kimisi tek kişiliktir bazıları çok kişiliktir belli olmaz bide bunlar ilegal yayınlar arkadaşım ne zaman ne olacagı belli olmuyor zevkine taratıyoruz bak hangisi açıksa onu kullan yok devamlı seyretmek istiyorum dersen parılı server alacaksın bilgine selamlar..
Teşekkürler hocam emeğinize sağlık. Merak ettim sadece çalışma mantığı nasıl oluyor diye

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık. Merak ettim sadece çalışma mantığı nasıl oluyor diye
Paylaşılan linklerden bir tanesini seçip iptv player uygulamasına ekleyin. Kullanıcı adı şifreli ve server olarak ayrı ayrı olanlar ise xtream girişi yapmanız lazım ya da bunu m3u linkine çevirmeniz gerekiyor. Paylaşılan linklerden birisini referans alarak doğru yerleri doğru bilgilerde değiştirin m3u linki olur.

Kod:

M3U'LARI HAZIRLAMADA EMEĞİGEÇENLERE TEŞEKKÜRLER, SAĞOLUN.

Atmaca bu panelin ismi lazım onlarla görüşeceğim belkide alırım bana yardımcı olurmusun lütfen bu önünde sonunda patlayacak
valla kardeşim bilmiyorum arayıp bulup tarıyorum sadece pek ilgilenmem bu tür işlerle saygılarımla..

Kod:

Geri