Kargo1975
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Eline Saglik Usta saygilarimlaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Saglik Usta saygilarimlaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
sagol ustam bende ögrenmiş oldumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye yan panelini öğrenmek istediğin paneli yaz "Info" ya bas ip adresini öğren. Sonra ip adresini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye yaz arattır. O ip adresindeki panel isimlerini listeleyecek. Bu şekilde kendin bulabilirsin.![]()
Anladıysa Eskimo olayım benZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye yan panelini öğrenmek istediğin paneli yaz "Info" ya bas ip adresini öğren. Sonra ip adresini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye yaz arattır. O ip adresindeki panel isimlerini listeleyecek. Bu şekilde kendin bulabilirsin.![]()
1 tamam da 2 ye geçince gelmiyor bişeZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu siteye yan panelini öğrenmek istediğin paneli yaz "Info" ya bas ip adresini öğren. Sonra ip adresini
1 tamam da 2 ye geçince gelmiyor bişe
tamam olayı çözdüm ikisi de oluyor da hangi bizde aktif orayı çözen yok mu tek tek bulunanları mı arıyalımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İkinci için burayı deneyin
Biz daha o dersi görmediktamam olayı çözdüm ikisi de oluyor da hangi bizde aktif orayı çözen yok mu tek tek bulunanları mı arıyalım![]()
valla 1 2 baktım da kasmaya da gerek yok hobi amaçlı bakılır yoksa gerek yok tek tek dene filanBiz daha o dersi görmedik
Valla ben de bilmiyorum. Deneye deneye öğrenmeye çalışıyorum.
Bende anlamadım olayı farklı farklı yerlerin DNS adresini veriyor bazılarının DNS ile bile alakası yok başka site adresleri çıkıyor çözemedik olayıvalla 1 2 baktım da kasmaya da gerek yok hobi amaçlı bakılır yoksa gerek yok tek tek dene filan
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.