atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam 0 0 elde var 0 olmuş bu▰
🅾🅿🅴🅽🅱🆄🅻🅻🅴🆃2
▰
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
├Host ➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Real ➤
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
├Port ➤ 80
├ User ➤ osmaniyeli
├Pass ➤ WLXeRYLbVG
├Exp. ➤ 2025-10-09 22:08:33
├Act Con ➤ 0
├Max Con ➤ 1
├Status ➤ Active
├TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
![]()
╭➤Kanal Sayısı➤0
├●Film Sayısı➤0
├●Dizi Sayısı➤0
╰─➤🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
├●m3u_Url➤
├«❖» «❖» Kategori➤
[]
▰
🅾🅿🅴🅽🅱🆄🅻🅻🅴🆃2
▰
╭─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
├Host ➤
├Real ➤
├Port ➤ 80
├ User ➤ mehmetkemaliclik84k3
├Pass ➤ gfZaS6hDu58T
├Exp. ➤ 2025-08-06 00:00:00
├Act Con ➤ 0
├Max Con ➤ 1
├Status ➤ Active
├TimeZone➤ Europe/Istanbul
╰─➤ 𝗛𝗶𝘁𝘀 ʙʏ🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
![]()
╭➤Kanal Sayısı➤0
├●Film Sayısı➤0
├●Dizi Sayısı➤0
╰─➤🅱🆈: 🅰🆃🅼🅰🅲🅰 1949
├●m3u_Url➤
├«❖» «❖» Kategori➤
[]
Selam dostum sanırım m3u listelerini kategori olarak düzenlediğini gösteren bir programın resmini paylaşmışsın.Hangi program ve indirme linki nedir bilgi verebilirmisin ?
poğramı isteyenler burdan ulaşabilircatagori poğramı ile istediğiniz gibi liste yapabilirsiniz resme bakarsanız sadece işaretli olanlar m3u dosyası olarak kaydedilir
Ekli dosyayı görüntüle 7994
mesela ;
Haklısın , o linki önce IPTV Checker ile kontrol etmiştim , çalışıyor demişti ama senin programda çalışmadı, o linkin biraz üstündeki başka bir link ile deneyince çalıştırmayı başardım.Koko Kome sizin linkin içi boş hiç kanal yok bu yüzden açmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 8047
örnek içinde kanal olan link istediğinizi işaretleyip catagori yapabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 8049
taranmıyor arkadaşımHocam bu panel li bi tararmısınız bi deyin iyi akşamlar diliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
taranmıyor arkadaşım
bunların yan paneliselam arkadaslar.
ben yeniyim bu iptv islerinde. benim bilgisayar eski. diger tür linkleri vlc ve google chrome ile acabiliyorum. emulator kullanamiyorum, cünkü bilgisayar eski ve yavas.
bu tür linkleri nasil acabilirim. (username password ve 8080).
simdididen tesekkurler. elinize emeginize saglik.
bunların yan paneli