atmaca1949
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık, neredeyse her kontrol ettiğim çalışıyor.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Emeklerine sağlık üstadım.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
çok teşekkür ederim. kralsınız. bunlar hangi panele ait bilen varsa çok memnun olurumKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
emeklerin için teşekkürler dostum.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bende bunu merak ediyorum aslında. Çünkü aktif olan link bir kaç gün sonra, hatta aynı gün açılmamaya başlıyor. Yani hesabın asıl sahibi mi girince bizi atıyor ya da bu linkleri ilk kaydeden mi kullanıyor onu anlayamadım.Kral bu linklerde sistem nasıl işliyor, yeni gelen linklerden birine ilk bağlanan kimse artık sahibi o mu oluyor bozulana kadar?
Kendimce sorunuza şöyle bir açıklık getireyimBende bunu merak ediyorum aslında. Çünkü aktif olan link bir kaç gün sonra, hatta aynı gün açılmamaya başlıyor. Yani hesabın asıl sahibi mi girince bizi atıyor ya da bu linkleri ilk kaydeden mi kullanıyor onu anlayamadım.
Mesela bu adresi :Bunlardan hangisini televizo uygulamasındaki bölüme yazacağız. Biri yardımcı olursa sevinirin
Cok guzel liste ama bender acilmadi neden acabaemeklerin için teşekkürler dostum.
Doğru diyorsunuz hocam. Biz de link paylaşıldıkça deneriz gittiği yere kadar kullanırız yapacak birşey yok gibiKendimce sorunuza şöyle bir açıklık getireyim
Çünki yasal gerçek sahibi kullanmaya başlarsa ayını gün zamanda sizi sistemden atar bazı linkler tek kişilik olduğu için linkler sizde çalışmaz liste gelir ama kanallar açılmaz veya URL linki sizde engelli olabilir. Karışık bir konu anlamaya bilirsiniz tek tek uğraşıp deneme yapmanız gerekiyor hazır beleş bu kadar oluyor gerisi şansınıza ve uğraşmanıza bağlı hazır pişmiş köfte yok kusura bakmayın![]()