Atmaca M3U Linkleri

Biliyorum hocam arada siteye uğrarsam denk geliyorum paylaşımlarınıza burada olanı da burada olmayanı da.
patron demek istediğim şu 5 tane link kontrol et sen 1000 tane verirsin edemezsin bunu bende yaşıyorum ama 5 tanede et kardeşim haksızsam söyle burada paylaşım yapıp birilerine bir faydamız var ise ne mutlu bize

patron demek istediğim şu 5 tane link kontrol et sen 1000 tane verirsin edemezsin bunu bende yaşıyorum ama 5 tanede et kardeşim haksızsam söyle burada paylaşım yapıp birilerine bir faydamız var ise ne mutlu bize
Ben demek istediğinizi anlıyorum hocam ama dediğim gibi direkt checkera güvenip paylaşmış yapacak bir şey yok mesajları görürse dikkate alacağından eminim.

S.A Arkadaşlar haklı olabilirsiniz ben işin dogrusunu söylemek gerekirse açılıp açılmadıgına pek bakmıyorum desem yalan olmaz panel taradıgı müdetçe açık oldugunu varsayım olarak görüyorum belkide haklı olabilirsiniz ama ben yanlış düşünmüş olabilirm tarayan panel açıktır mantıgından gittim selam ve saygılarımla..

S.A Arkadaşlar haklı olabilirsiniz ben işin dogrusunu söylemek gerekirse açılıp açılmadıgına pek bakmıyorum desem yalan olmaz panel taradıgı müdetçe açık oldugunu varsayım olarak görüyorum belkide haklı olabilirsiniz ama ben yanlış düşünmüş olabilirm tarayan panel açıktır mantıgından gittim selam ve saygılarımla..
atmaca seni iyi bilirim kolay kolay da yanlış yapmazsın çok yerde güzel paylaşımların var şuan ki burda sen atmaca1949 sahte değilsen dikkate alacağına eminim ben ivesa her siteden bam yiyen mehşur kişi açık söz iyi değil bu devirde desene

yok yok sahte degilim sözde dinlerim yerden göge haklsınız valla hem iş hem bu işlerle ugraşmak iştye yanlış oluyor herkesten özür dilerim iyki varsınız

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    858.3 KB · Görüntüleme: 12
Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

M3U URL.LER İÇİN TEŞEKKÜRLER, EMEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN.

Kod:

Kod:

Biliyorum hocam arada siteye uğrarsam denk geliyorum paylaşımlarınıza burada olanı da burada olmayanı da.
Bilginiz kapsamında ise rica etsem hep m3u değil de arada stabil çalışan stb mac adreslerde verebilirsiniz..
Teşekkürler

Geri