📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Ustam başarılar, uygulama samsung s2 eski tabletimde çok güzel çalışıyor. Bitek cihazın kendi sorunu şudur, ekran tam 16:9 boyut vermediğin için resim biraz uyumsuz gibi, ama apk nın hatası değil cihazım eski ve yeni apklar ile tam uyumlu değil.

Teşekkürler ama bazı sinema kanalları çalışmamaya başladı. Sinema aile, aksiyon, komedi, sinematv,şaban tv

Teşekkürler ama bazı sinema kanalları çalışmamaya başladı. Sinema aile, aksiyon, komedi, sinematv,şaban tv
V2.0 da düzeltildi hocam güncelleme yayınlandığı vakit test edersiniz.

Birkaç gün içinde bir aksilik olmazsa yeni güncellemeyi yayınlayacağım rahatlıkla sinema kanallarını izleyebilirsiniz

Uygulama dışarıdan çünki. Google Atakanı tanımıyo . Sen kimsin kimlerdensin ne ayaksın la Ekmeeeemize gözmü koydun diyo 🤭
Dışarıdan başka uygulamarda yüklüyorum fakat onlarda bu şekilde uyarı çıkmıyor. Bence atak tv de farklı birşey var o yüzden çıkıyor bu uyarı.

Dışarıdan başka uygulamarda yüklüyorum fakat onlarda bu şekilde uyarı çıkmıyor. Bence atak tv de farklı birşey var o yüzden çıkıyor bu uyarı.
Farklı birşey derken sizce ne olabilir.

Farklı birşey derken sizce ne olabilir.
Google'ın politikası gereği izin vermediği birşey. O kadar teknik bilgim yok malesef ama dışardan kurulduğu için çıkan bir uyari değil ona eminim cunku play store harici APK ile kurduğum başka uygulamarda var, onlarda bu uyarı çıkmıyor.

Dışarıdan yüklediğiniz uygulamalar kendi sitesinden yada aracı sitede zaten play store da var olan uygulamalardır genelde. Yada Google kafasına göre iş yapıyodur.😏👍

Dışarıdan yüklediğiniz uygulamalar kendi sitesinden yada aracı sitede zaten play store da var olan uygulamalardır genelde. Yada Google kafasına göre iş yapıyodur.😏👍
Hocam en basitinden ornek vermek gerekirse meshur herkesin bildigi inat TV uygulaması var. Onda bu şekilde bir uyarı çıkmıyor mesela. Store da fln da yok sadece apk var kendi sitelerinde.

Hocam en basitinden ornek vermek gerekirse meshur herkesin bildigi inat TV uygulaması var. Onda bu şekilde bir uyarı çıkmıyor mesela. Store da fln da yok sadece apk var kendi sitelerinde.
Şu anda kimse sizi tatmin edecek cevabı veremez.Güvenmediğiniz uygulamayı yüklemeyin.

Merhaba. vermiş olduğunuz linkden direk indirip box a kurulum olmuyor mu. indirme koduna gerek varmı

Uygulama marketi harici uygulamalar cihazınıza zarar verebilir bunun sorumluluğunu kimse kabul etmez sizde bunu bilerek yüklemiş olursunuz sorun çıktığında sorumluluk size ait olur o yüzden size kesinlikle yüklemeMEnizi öneriyorum. Lütfen bu tarz durumları yorumlarda dile getirmeyiniz.

Uygulamayı korumak için bazı koruma kodları ekli olduğu için uygulama uyarı veriyor başka sebebi yok.

Dostlar uzun bir aradan sonra güncellemeler bitti sizlere yeni AtakTV 2.0 sunuyorum umarım beğenirsiniz.
Bu güncellemede çok zorlandığım zamanlar oldu bazı günler hiç ilgilenmedim ama yılmadım ve en stabil kullanım için çalıştım ama sonunda bitti şükür
Bana yardımlarını esirgemeyen @koprulu abime ve @patr0n kardeşime'de teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız.

1.Ana Ekran tamamen yenilendi ve bölümler açıldı açılış ekranından sonra ana ekranda listelerden öne çıkan 3 tane film , 3 tane dizi ve altta 7 adet ulusal kanallar yer almaktadır hangisine tıklarsanız o filmi ,diziyi veya canlı yayını izlersiniz ve her uygulamayı açtığınızda dinamik olarak önerilenler değişir ve uygulama kapana kadar ana ekranda kalır.

Screenshot_20260625-164405.png

2.Canlı Tv kısmı yenilendi tasarım aynı kaldı ve Radyo bölümü en alta eklendi radyo bölümüne girdiğini zaman güzel bir görsel ile radyo keyfi yaşayacaksınız ve radyoda o an hangi sanatçının şarkısı çalıyorsa hem sanatçı ismi hem şarkıcı ismi otomatik gösterir ve canlı tv den farklı bir sistem yaptım

Screenshot_20260625-164622.png
Screenshot_20260625-164634.png

3.Filmler kısmı güncel filmler koymaya özen gösterdim ama müsait zamanda güncelleme yapacağım sol tarafta kategoriler arasında gezinebilirsiniz ve kumanda ile o kategori seçimi yapıp sağ taraftaki posterlerden istediğinize tıklayıp izleyebilirsiniz ve dizi veya filmlerde kaldığınız yerden devam etme özelliği mevcut

Screenshot_20260625-164418.png

4.Diziler kısmı yerli ve yabancı platformlara ait diziler mevcut sol tarafta kategoriler arasında gezinebilirsiniz ve kumanda ile o kategori seçimi yapıp sağ taraftaki posterlerden istediğinize tıklayıp izleyebilirsiniz ve dizi veya filmlerde kaldığınız yerden devam etme özelliği mevcut

Screenshot_20260625-164431.png

5.Paneller bölümü bu kısımda özel yazılım ve botlar sayesinde Boru TV, SmartGO, ve Boncuk TV gibi daha çok platforma ulaşabilirsiniz canlı müsabakalar ve belgeseller istediğinizi izleyebilirsiniz ve bu bölüme girmek için şifre gereklidir ve şifreyi ayrıca mesaj da belirteceğim ki forumumuza üye olmayan kişiler faydalanmasın şifreyi bir kere girmeni yeterli eğer uygulama cihazınızdan kaldırılırsa tekrar şifre sorar

Screenshot_20260625-164440.png

6.Panel içerikleri istediğinize tıklayın izlemenin keyfini çıkarın hepsi kumanda desteklidir. Dipnot :Smargo içeriklerine tıkladığınızda ilk yüklemede biraz bekletebilir yayınları sunucudan indirir bir sonraki açılışta çok hızlı şekilde ulaşabilirsiniz ve yayın süreleri 2 saattir yani tekrar yenilenmesi gerekir 2 saatin sonunda tekrar giriş yaparsanız yayınlar tekrar çalışır.

Screenshot_20260625-164509.png

7.Ayarlar kısmı herhangi bir şekilde yayınlarda sıkıntı olur listeler gelmez ise önbelleği temizleyebilirsiniz veya m3u listelerini tekrar indirebilirsiniz ama çok gerekmedikçe bu bölümü kullanmayın benim önerim.

Screenshot_20260625-164654.png

İyi Seyirler Dilerim Umarım Beğenirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260625-164453.png
    Screenshot_20260625-164453.png
    55.2 KB · Görüntüleme: 29
Panel kodu nedir

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ayrıca uygulamayı kurarken uyarı alanlara bu yazıyı okumalarını tavsiye ederim

🚨 Google Play Protect Uyarısı Hakkında Bilgilendirme

Arkadaşlar merhaba, Atak TV v2.0 sürümünü yüklerken bazı cihazlarda karşınıza "Uygulamanın taranması öneriliyor / Play Protect bu uygulamayı ilk kez görüyor" şeklinde bir uyarı çıkabilir.

Bu bir virüs veya engel uyarısı değildir! Peki bu uyarı neden çıkıyor?

Play Store'da Yokuz: Uygulamamızı Google Play Store mağazasında yayınlamadığımız, tamamen size özel (içerisinde hazır yayın listeleriyle birlikte) APK olarak paylaştığımız için Google sistemi uygulamayı henüz tanımıyor.

"İlk Kez Görülüyor" Ne Demek?: Google, kendi mağazası dışından yüklenen ve dünyada henüz milyonlarca kişi tarafından kurulmamış her yeni APK güncellemesine otomatik olarak bu güvenlik kontrolü ekranını çıkartır.

Uygulamamız Tamamen Güvenlidir: Kodlarımızda cihazınıza, kişisel verilerinize veya gizliliğinize zarar verecek hiçbir zararlı yazılım bulunmamaktadır.

Kuruluma Nasıl Devam Edebilirsiniz?
Ekrandaki "Uygulamayı Tara" seçeneğine basarak Google'ın uygulamayı incelemesine izin verebilirsiniz. Google botları uygulamayı tarayıp temiz olduğunu gördükten sonra kurulum güvenle tamamlanacaktır. Dileyen kullanıcılarımız "Taramadan Yükle" diyerek de doğrudan kuruluma geçebilir.

Bize güvendiğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz! Keyifli seyirler.

Son düzenleme:
Teşekkürler gayet güzel çalışıyor eline emeğine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri