📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT-1 neden çalışmıyor yurtdışında yaşıyorum

TRT-1 neden çalışmıyor yurtdışında yaşıyorum
Maç zamanımı çalışmıyor , normaldemi çalışmıyor ?. Ona göre durum değişir. Çalışması lazım. Maç zamanı bakmadığım için bişey söylemem yanlış olur. Atakan önlemini aldıysa maç zamanıda çalışır.

Şu an TRT-1 çalışmıyor ama diğer kanallar nedense çalışıyor

Şu an TRT-1 çalışmıyor ama diğer kanallar nedense çalışıyor
Trt 1 maç zamanında da çalışıyor ama yurtdışına bir önlem almış olabilirler ama alternatif linkler bugün eklemeye çalışayım

Maç zamanımı çalışmıyor , normaldemi çalışmıyor ?. Ona göre durum değişir. Çalışması lazım. Maç zamanı bakmadığım için bişey söylemem yanlış olur. Atakan önlemini aldıysa maç zamanıda çalışır.
Ben akşam maç izledim çalışıyordu ama bazen bağlantılarda sıkıntı olabiliyor

çok güzel olmuş elinize sağlık

v1.9 güncellendi bazı yayınlarda ses problemi giderildi

Teşekkürler. Çok güzel uygulama olmuş, ellerinize sağlık.

atakan üstad harika çalışıyor emeğine sağlık süper

Elinize sağlık .ustam bir sorunum var bazı kanallar ekranı tam kaplamıyor ekrandan kğçük görünüyor ne yaptımsa opmadı

Hocam güncelledim,vavoo kısmı yine gelmemiş. Ne zaman gelecek acaba, cevabını bekliyorum.
Vavo yayınları sistem değiştirdi onu çözmeye çalışıyorum ama halen yolunu bulamadım keşke olsa eklesem ama biraz daha sabredin çözülecek inşallah
Elinize sağlık .ustam bir sorunum var bazı kanallar ekranı tam kaplamıyor ekrandan kğçük görünüyor ne yaptımsa opmadı
normalde tüm cihazlarda tam ekrana zorlaması için kod yazmıştım ama bazı mobil cihazlar 16:9 formatında farklı olunca sağda solda siyah ekran olabiliyor ona müdahale edemiyorum
atakan üstad harika çalışıyor emeğine sağlık süper
eyvallah iyi seyirler dilerim v2.0 daha güzel olacak inşallah

Harika olmuş Next TV box 4K da deniyorum kumanda işlevsel sorun yok ancak bazı kanalları gizleme özelliği gelse çok çok harika olacak kusursuz şuan çok hızlı telefonda da kullanıyorum. Bütün çevreme tavsiye ediyorum. 🙏🙏

proxy VPN hatası veriyor birazdan uygulama kapanacak diye bende sildim

arkadaşlar selamlar, konu açmadan buradan paylaşmak istedim. bir websitesi dünya kupası maçlarını 4k yayınlıyor. biz bunun stream linkini nasıl kopyalayıp tvden açarız. :D

arkadaşlar selamlar, konu açmadan buradan paylaşmak istedim. bir websitesi dünya kupası maçlarını 4k yayınlıyor. biz bunun stream linkini nasıl kopyalayıp tvden açarız. :D
Hangi site?

Siteyi söyle bi bakalım ona göre.
.....
Bu arada sevgili konu sahibi dostum, play protect uyarı veriyor. Nedendir?1000509645.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri