📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha öncede söylemiştim kanal listemi cloudflare sisteminden çekiyorum eğer kullandığınız internette güvenli internet açık ise kanal listesi gelmez onu kapatırsanız kanal listesini direk indirir yani bu benim uygulama ile alakalı bir durum değil internet sağlayıcıları CloudFlare sitesini zararlı gibi görüp engelliyor
cloudflare dns yerine tavsiyeniz nedir? bir de şun vavoo sekmesi gitmiş çok iyi oluyordu geri dönecek mi =)

cloudflare dns yerine tavsiyeniz nedir? bir de şun vavoo sekmesi gitmiş çok iyi oluyordu geri dönecek mi =)
Cloudflare dns ile alakalı değil sizin kullandığınız internet servisi ayarlarında Güvenli İnternet açık ise kanal listeniz gelmez

Vavoo sisteminde sıkıntı çıktı düzenleme yapacağım ve yeni sürümde ayrı bir bölümde olacak

Ustam bugün tekrar deneyeyim dedim kanalları yğkledi.çalılıyor artık siz gğncelleme yaparken birleyler inşallah olmuşdur çğnkü benim internet cihaz halen aynı emeklerine sağlık teşekkürler.

Atakan hocam kolay gelsin, ellerine sağlık çok güzel bir program oldu. Sana zahmet olmazsa benim hanım için YouTube'dan yaprak dökümü ve aşk-ı memnu kanallarını ekleyebilirmisin 🤣🤣 olursa sana zahmet olmazsa emeğine sağlık

Atakan hocam kolay gelsin, ellerine sağlık çok güzel bir program oldu. Sana zahmet olmazsa benim hanım için YouTube'dan yaprak dökümü ve aşk-ı memnu kanallarını ekleyebilirmisin 🤣🤣 olursa sana zahmet olmazsa emeğine sağlık
Eyvallah akşam müsait zamanda eklerim iyi seyirler

Youtube kategorisine yeni kanallar eklendi iyi seyirler

@patron45 iyi seyirler dilerim

🤣🤣 emeğine sağlık Atakan hocam. Çok teşekkür etti m

TRT-1 nedense çalışmıyor

milletin ne dertleri varmis kardes youtube diye bir sey yapmislar kendinde yazmissin zaten orada istedigin diziye, yesilcam filmlerine bakabilirsin

TLC ve DMAX calismiyor

Kanal kategoriler bölümündeki Atak vavoo bölümü kalktımı hocam bende görünmüyor

onvo tvde lisanssız android var,çalışır mı?

Teşekkür ederim forumu fazla takip edemiyorum gözden kaçmış 👍

gerçek 4K dünya kupası yayını yapan birkaç kanal ekleme şansınız var mıdır . teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri