📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belgesel kategorisine Habitat tv ve Yaban TV eklendi iyi seyirler

kendi içinden güncelleme almıyor mu uygulama?

emeğinize sağlık ancak virtustotal ile tarandığında
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
aldım, sizde kontrol edermisiniz?

Uygulamama zararlı birşey eklemedim ve eklememde kullanıdığım güvenlik önlemi nedense uygulamada virus var gibi algılıyor kurup ,kurmamak size kalmış

Normaldir sonuçta Google politikalarına aykırı.bi sorun olmasada uyarı verecek. Güvenmiyorsanız yüklemeyiniz. Yada en azından TV kullanınız. Banka hesaplarının olduğu telefondan uzak tutunuz. bunu bu uygulama için demiyorum her uygulama için bende kuraldır. Ben TV kullanıyorum atak TV yi .tv de kumanda yada mause olarak kullandığım telefonum var ona kurarım bazı bazı kafama estik uygulamaları. Ama banka hesaplarımın olduğu telefonum ayrı. Ona hiçbir uygulama kurmuyorum play store dahil 😏

Son düzenleme:
Merhaba atakan hocam daha öncede yazdim bazi arkadaşlarda yaziyor uygulamayi açdiğimizda güncellemeleri aliyorum kuruyorum ana ekran açiliyor ama kanal listesi yüklenemedi arizasi aliyorum bu arada ekranda favoriler tümü arama butonu görünüyor ekran siyah Tv box android 11 Uygulamayi 10 kere kaldırdım yükledim ama yine olmadi. Ama domino tv fu tv inat box hepsini açiyor bir atak tv de böyle bir hata aliyorum bilginize teşekkür ederim

öncelikle emeğine sağlık Telefon da sorun yok Android tvbox redline da kaç defa yükledim sildim çalışmıyor kanallar yüklenmedi diye uyarı veriyor sebebi nedir çözümü var mı

saygıdeğer uygulama geliştiricisi uygulamayı dün geceden beri test ediyorum uygulama gerçekten muazzam olmuş kumanda desteği olsun Çok güzel uydu kalitesinde hızlı bir şekilde yayınlar geliyor muazzam olmuş yani yorum yaptığım nadir uygulamalardan bir tanesi oldu umarım kapanmaz ve bu şekilde devam eder özellikle babam için çok iyi oldu çünkü çok sıkıntı yaşıyordu kumanda desteği olan bazı uygulamalarda Ama bunda hiç sıkıntı ve sorun yaşamadık ellerinize kollarını da sağlık Çok teşekkür ederiz minnettar kaldık böyle bir uygulamayı geliştirdiğiniz için herhangi bir sorun yok mükemmel şekilde çalışıyor ve HD.

atakan hocam gayet güzel olmuş ellerine sağlık, sinema kanalları içinde bir kategori oluşturabilir misin daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. desteğin için teşekkürler

saygıdeğer uygulama geliştiricisi uygulamayı dün geceden beri test ediyorum uygulama gerçekten muazzam olmuş kumanda desteği olsun Çok güzel uydu kalitesinde hızlı bir şekilde yayınlar geliyor muazzam olmuş yani yorum yaptığım nadir uygulamalardan bir tanesi oldu umarım kapanmaz ve bu şekilde devam eder özellikle babam için çok iyi oldu çünkü çok sıkıntı yaşıyordu kumanda desteği olan bazı uygulamalarda Ama bunda hiç sıkıntı ve sorun yaşamadık ellerinize kollarını da sağlık Çok teşekkür ederiz minnettar kaldık böyle bir uygulamayı geliştirdiğiniz için herhangi bir sorun yok mükemmel şekilde çalışıyor ve HD.
Teşekkürler güzel yorumunuz için iyi seyirler dilerim

atakan hocam gayet güzel olmuş ellerine sağlık, sinema kanalları içinde bir kategori oluşturabilir misin daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. desteğin için teşekkürler
Sinema kategorisi zaten var ve güncel kanalları yakında ekleyeceğim sağlam ve sıkıntı çıkarmayan kaynak arayışındayım

Sinema kategorisi zaten var ve güncel kanalları yakında ekleyeceğim sağlam ve sıkıntı çıkarmayan kaynak arayışındayım
@atakan1983 Kardeşim.Uygulaman Harika.Surekli Geliştiriyorsun.
Paylaşımlarını İlgiyle Takip Ediyorum.
Daha İyi Projeler Yapacağından,Zerre Şuphem Yok.
Başarıların Daim Olsun Kardeşim.
Öneri Olarak,Nacizane;CatCast Turkce 7/24 Yayın Yapan Cok Kaliteli,SİNEMA Kanalları Var.İstersen Ekleyebilirsin.Saygılarımla. (y)

@atakan1983 Kardeşim.Uygulaman Harika.Surekli Geliştiriyorsun.
Paylaşımlarını İlgiyle Takip Ediyorum.
Daha İyi Projeler Yapacağından,Zerre Şuphem Yok.
Başarıların Daim Olsun Kardeşim.
Öneri Olarak,Nacizane;CatCast Turkce 7/24 Yayın Yapan Cok Kaliteli,SİNEMA Kanalları Var.İstersen Ekleyebilirsin.Saygılarımla. (y)
Eyvallah abi sağol biliyorum iyi dileklerini yardımcı olacağını da biliyorum bende kimseye yük olmadan kendim halletmeye çalışıyorum sıkışırsam müracaat ederim saygılar sevgiler bizden

Hocam emeğine sağlık lakin tv'ye kurdum direk kanalı açıyor spor, belgesel vs gibi menülerin olduğu kategorileri bir türlü açamadım sorun sadece bendemidir?

Hocam emeğine sağlık lakin tv'ye kurdum direk kanalı açıyor spor, belgesel vs gibi menülerin olduğu kategorileri bir türlü açamadım sorun sadece bendemidir?
Teşekkürler uygulamayı açtığınız zaman kumandanın sol tuşuna basın sol tarafta kategoriler ve kanal listesi gelir kumanda dan istediğiniz kanalı seçip izleyebilirsiniz

anlık olarak vavoo yayınları çalışmıyor sanırım bir sıkıntı var şıkır şıkırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri