Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çayı boşver reis, m3u var mı m3uuuuu .Çaylar kimden beyler![]()
Hemen bakıyorum, sağol.Var aga Google teyze söyler sana 2 veya 3 sayfa da gösteriyor![]()
Google Teyze imdatınıza yetişiyor... Sadece [hazır m3u] demeniz yeterli ... Size 2. ve 3. arada olduğunu söyleyecek...
![]()
Oooo kim gidecek şimdi reis 4. sayfaya, uzun iş miş. 1. sayfadan sonrası yorar beni. Benim ki armut piş ağzıma düş olmalı. Şak alıp sıvışmalıyım.4 cu sayfa da ara
Oooo kim gidEcek şimdi reis 4. sayfaya, uzun iş miş. 1. sayfadan sonrası yorar beni. Benim ki armut piş ağzıma düş olmalı. Şak alıp sıvışmalıyım.![]()
yor kendini birazOooo kim gidecek şimdi reis 4. sayfaya, uzun iş miş. 1. sayfadan sonrası yorar beni. Benim ki armut piş ağzıma düş olmalı. Şak alıp sıvışmalıyım.![]()
Buldum reis, ilk sayfada ulusal kanalları buldum. Yeter bana.
Ben hep sürdür'e basıyorum.gittiğim bir kafe vardı o da kepenkleri kapatmış sanırım dört saattir yokEkli dosyayı görüntüle 13230
Dayı Titan panelin sahibine benziyor; o kadar mutlu yani.
Dayı Titan panelin sahibine benziyor; o kadar mutlu yani.![]()
Teyze bir adres tarif etti, tarif ettiği adreste bir bakkal varmış. Gittim, bakkalın kapısının önünde yeşil bir penguen oyuncağı duruyor. Soran olursa oyuncağın olduğu bakkal diye tarif etmek lazım, daha kolay bulunur.Google Teyze imdatınıza yetişiyor... Sadece [hazır m3u] demeniz yeterli ... Size 2. ve 3. arada olduğunu söyleyecek...
![]()