Arsenal - Real Maçını Birçok Kanalı HD İzle

Selamün aleyküm Real maçını izlemek isteyenlere nacizane web sitemin linkini bırakıyorum web site hakkında geri dönüşlerinizi beklerim
Kesinlikle reklam IPTV satışı vb değildir.
Herşey para değildir...
Eline sağlık, gayet güzel olmuş.

Selamün aleyküm Real maçını izlemek isteyenlere nacizane web sitemin linkini bırakıyorum web site hakkında geri dönüşlerinizi beklerim
Herşey para değildir...

m3u link hali var mi?

Gadasını aldığım mor kanallara ve diğer ücretli spor kanallarına refferrer ekledinmi? Çalışmıyorlar büyük ihtimalle direkt m3u8 eklemişsin linkleri de kekikin linkleri gibi görünüyor :)

Herşey para değildir...
Ellerine sağlık çok teşekkürler

Gadasını aldığım mor kanallara ve diğer ücretli spor kanallarına refferrer ekledinmi? Çalışmıyorlar büyük ihtimalle direkt m3u8 eklemişsin linkleri de kekikin linkleri gibi görünüyor :)
Evet herkeze acik platform zaten millet yararlansın diye ekledim mor kanalları başka yerden izle

Herşey para değildir...
şuan hiçbir kanal gözükmüyor sorun mu var

eline sağlık harika bir site mor kanallar maç günümü açık

Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. Teşekkürler (y)

Konuyu görüntüleyenler

Geri