Arkadaşlar mi box cihazım var evin internetini bağlıyorum normalde hızlı olan internet bu cihaza bağlandığımda çok yavaşlıyor bilgisayarda telefonla i

aliveli

Üye
Konular
3
Arkadaşlar mi box cihazım var evin internetini bağlıyorum normalde hızlı olan internet bu cihaza bağlandığımda çok yavaşlıyor bilgisayarda telefonla internet çok iyiyken mi box cihazda çok kötü bunun bir çözümü var mıdır

Arkadaşlar mi box cihazım var evin internetini bağlıyorum normalde hızlı olan internet bu cihaza bağlandığımda çok yavaşlıyor bilgisayarda telefonla internet çok iyiyken mi box cihazda çok kötü bunun bir çözümü var mıdır
Belki modem ile arasında mesafe çoktur olmadı internette kablo ile bağlanın

Sorun çözüldümü bilmiyorum ama en azından başına böyle bir durum gelen olursa paylaşayım dedim
Akşam aynı sorunu bende xiaomi tv box s 4k 2.nesil cihazımda yaşadım 5g yi sorunsuz kullanırken akşam hız testi yaptığımda bağlantı hızım 100 mbps olmasına rağmen 25 mbps geçmediğini farkettim 2.4 ghz bağlantıda 101 mbps alıyordum 5g de işe 25 mbps geçemiyordum ne yaptıysam olmadı sonunda cihazı sıfırladım ve ilk iş olarak tekrar hız testi yaptım sonuç yine aynı idi en fazla 30 mbps alıyordum cihazın fişini çekip tekrar taktığımda sorun çözülmüştü 5g dede 101 mbps alıyordum en azından benim çözüm yolum bu oldu ve paylaşmak istedim.

Geri