Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Belki modem ile arasında mesafe çoktur olmadı internette kablo ile bağlanınArkadaşlar mi box cihazım var evin internetini bağlıyorum normalde hızlı olan internet bu cihaza bağlandığımda çok yavaşlıyor bilgisayarda telefonla internet çok iyiyken mi box cihazda çok kötü bunun bir çözümü var mıdır
5 6 metre fark var hocam aynı mesafeden telefon sıkıntısız giriyorBelki modem ile arasında mesafe çoktur olmadı internette kablo ile bağlanın
Ağı unut cihazda tekrar bağlan5 6 metre fark var hocam aynı mesafeden telefon sıkıntısız giriyor
Bı deneyeyim hocam sağolunAğı unut cihazda tekrar bağlan
Sorun çözüldümü bilmiyorum ama en azından başına böyle bir durum gelen olursa paylaşayım dedimArkadaşlar mi box cihazım var evin internetini bağlıyorum normalde hızlı olan internet bu cihaza bağlandığımda çok yavaşlıyor bilgisayarda telefonla internet çok iyiyken mi box cihazda çok kötü bunun bir çözümü var mıdır