Öneri Arkadaşlar Bu Tv Alınırmı..

danceflare

Üye
Konular
7

ARKADAŞLAR BU TV SIZCE NASIL.BIMDE 25 BIN TL AYRICA.BILGISI OLAN VARMI. TCL MARKA ALACAM.

İki yılı aşkındır Tcl tv kullanıyorum, sorun yaşamadım. Renk/kontrast ayarlarını web üzerindeki bazı önerilere uyarak yaptım , varsayılan ayarlar çok doyurucu değil. Fiyat olarak uygun görünüyor.

TCL telefonlarında sorunlar ve aksesuar desteği sıkıntısı çokça olsa da televizyon konusunda iyiler diye biliyorum.
Sizi yönlendirmek için söylemiyorum ama aynı boyutta ekran 4K ve Google TV de olsun diye alırsam bütçe hesabı da yaparak onvo gibi markaları tercih edebilirim 16-17k bandında fiyatlarından dolayı.
Yine de marka tercihleri ve markalara güven konusu ele alınırsa bu televizyonu tercih etmek de kaçınılmaz olabilir.

Alırsanız, şimdiden güle güle kullanın dilerim.

Alma amacim kendinden google tv oldyğu için. Apk ve box olarak kullanicam.kronik sorunuda yok sanirim yorumlar güzel

Alma amacim kendinden google tv oldyğu için. Apk ve box olarak kullanicam.kronik sorunuda yok sanirim yorumlar güzel
Ben de box kullanmadan sadece tv işletim sistemi üzerinden kullanıyorum. Oldukça büyük bir Kodi uygulaması yanı sıra, bilinen öde izle uygulamaları, market dışında olan popüler dört -beş film/dizi tv uygulamaları , dosya yöneticisi,dosya paylaşım uygulamaları gibi uygulamalar ile zorlanmadan kullanıyorum.

Market dışı uygulama yüklemek için geliştici seçeneklerini açmanız gerekir aklınızda bulunsun;

Bunun 65 inc olanını alalı iki hafta olmadı bunlar kafayı yemiş fiyatı 48 bin yapmışlar o gü mediamarkta 31 999 tl vatan bilg. da 31,500 tl ye satılıyordu
Bunun 65 inc olanını alalı iki hafta olmadı bunlar kafayı yemiş fiyatı 48 bin yapmışlar o gü mediamarkta 31 999 tl vatan bilg. da 31,500 tl ye satılıyordu 4 taksite aldım
Fiyat uygun sanki

Samsung almayında ne alırsanız alın.Ben,kayınpeder,bacanak..Hepimiz 4-5 yılı dolmadan çöpe attık 55 ve 60 inçlik tvleri.Sony aldım sonunda 65 inç..Sony çok farklı bir boyut tvde.Ama ne yazıkki Türkiyeden çekildi.Ekran sorunuda yaşanmıyor hiç.Kayınpeder 2 yıl önce başka samsung almıştı onunda gitmiş ekran.Samsung tam bir çöp.

Fiyat uygun sanki
bu da güzel tv ben almışken bir büğüyünü alayım dedim fazla büyük oldu bile aralarında özellik bakımından bir fark yok görüntü renkler ışık çok iyi yakında kenardan kalılınca bir taraf ışık soluk oluyor tam karşısından ve uzak izlemek gerekli

Konuyu görüntüleyenler

Geri