Arka planda çalışan uygulamaları kapatma .

permatik45

Üye
Konular
1
Arkadaşlar tv box cihazlar için arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatmak için bildiğiniz bir uygulama var mı.Sinetech'in gösterdiği button mapper uygulaması ile olan yöntem benim cihazımda çalışmıyor.Bildiğiniz kullanışlı bir uygulama varsa paylaşırsanız sevirim.Teşekkürler.

Arkadaşlar tv box cihazlar için arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatmak için bildiğiniz bir uygulama var mı.Sinetech'in gösterdiği button mapper uygulaması ile olan yöntem benim cihazımda çalışmıyor.Bildiğiniz kullanışlı bir uygulama varsa paylaşırsanız sevirim.Teşekkürler.
Uygulama değil ama arka planda işlem sınırı uygulayabilirsiniz.

Cihaz ayarlarından sistem oradan da yüklü yazılımın derleme numarasını bulun ve arka arkaya 5 kere tıklayıp geliştirici modunu açın.
Bir üst menüye gittiğinizde geliştirici seçeneklerini göreceksiniz.
Ona girip en alttaki menüde Arka Plan İşlem Sınırı alanından ya hiç bir uygulamayı arkada tutmamasını sağlarsınız ya da bir limit koyarsınız 1/2 uygulama gibi.

Dediğinizi yaptım ama zaten geliştiricisiniz diyor geliştirici seçenekleri göstermiyor.

Menüde görememiş olmalısınız. Hangi cihazı kullanıyorsunuz ona göre tarif etmeye çalışabilirim.

Ayrıca bu konuda da paylaşım olmuştu.
Bu konuya yazdığım gibi ben de aynı uygulamayı kullanıyorum.

Tek seferde kapatmak yerine tümünü kapat deseniz bile her biri için uygulamayı kapat demeniz gerekiyor.
Uygulama istiyorsanız bir deneyebilirsiniz.

Latte kardeşim sağol menüde görünmüyor arama yaptım çıktı dediğini uyguladım sağol.

Latte kardeşim sağol menüde görünmüyor arama yaptım çıktı dediğini uyguladım sağol.
Standart bir arayüzü olmadığı için bulmaya çalışıyordum ve birisinin arama yapınca çıkar yazdığını size yazacaktım ki siz de öyle yapmışsınız zaten ;)

Rica ederim. İyi eğlenceler.

Ben klavye bağlayıp klavyeden alt tab yaparak kapatıyorum.

Cihazınıza uygunmu bilmiyorum play store diğer apk sitelerinde var navigation bar ---https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.nav.bar&hl=tr-

TvQuickActions Pro kurup kapatabilirsiniz.Hepsinde çalışır. Sinetech depoda vardı.Ama yeni cihazlar zaten belli limitte kapatıyor pek mibox2 gerekli değil.

kullandigin cihazin arka planda eklenti calismasini engellemenin tek ayari vardir box cihazin gelistirici ayarlarini aktif et ayarlara git islemci ayarlarindan standart ayardan tek islemci ve ya arka planda islemci yok ayarina getir ok yap bitti. ve pencere animasyon ölcegini kapat animatör süre ölcegini kapat ok yap bundan sonra cihazini her actiginda sifir gibi cok hizli ve stabil tacisacaktir.

Bu videodaki uygulamayı denediniz mi?

Geri