Arka planda çalışan uygulama

muspeh06

Üye
Konular
1
Selam arkadaşlar. ben iş yerinde cep telefondan ulusal kanalları izlemek istiyorum. Fakat İstiyorum ki ekranı kapattığımda da arka planda sadece sesini dinleyebileyim. Böyle arka planda çalışan bir uygulama varmı bildiğiniz? önceden vardı bir uygulama ama şimdi çalışan mevcut uygulamalara bakıyorum hiçbirinde yok yada ben bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: EGE
telefon ayarlarında arka planda oynatmaya izin verirsen çoğu uygulama arkada çalşır diye biliyorum

yok olmuyor çok uğraştım. telefonu root lamak gerekiyor dediğin gibi olması için

Selam ustam @muspeh06 ,

Telefon rootlamanıza gerek yok. Youtube Vanced reklamsız kullanıyorum film veya müzik açıyorum ekranı kilitliyorum ses devam ediyor. sizin işinize yarayabilir. denemenizi öneririm.

1730716679728

Teşekkürler kardeşim önerin için. Youtube premium var bende. Ama canlı tv izlicem mesela Atv 😃
chrome dan atv nin sitesini açsan küçültemezmisin? Biraz daha yazarsak müdürün görecek :)

drive a giremiyorum neden. adresi giriyorum youtube ye yönlendiriyor.

Selam arkadaşlar. ben iş yerinde cep telefondan ulusal kanalları izlemek istiyorum. Fakat İstiyorum ki ekranı kapattığımda da arka planda sadece sesini dinleyebileyim. Böyle arka planda çalışan bir uygulama varmı bildiğiniz? önceden vardı bir uygulama ama şimdi çalışan mevcut uygulamalara bakıyorum hiçbirinde yok yada ben bulamadım.
IPTV (Alexander Sofronov) playstore dan indirebilirsin. İndirdikten sonra Video oynatıcı ayarlarında arka plan oynatmayı aktif edeceksin. Güvenlik nedeniyle vanced gibi APK ları kurmamalisin.
YouTube için Green Tuber var playstore da yine.

Konuyu görüntüleyenler

Geri