Arçelik Android TV Yardım

kaudna

Üye
Konular
3
Başlıkta belirttiğim gibi Arçelik TV var ama çok donma kasma sorunu var USB alsam depolama yükseltip uygulamaları ona aktarsam sizce iş görür mü yoksa USB almaya gerek yok mu?

Başlıkta belirttiğim gibi Arçelik TV var ama çok donma kasma sorunu var USB alsam depolama yükseltip uygulamaları ona aktarsam sizce iş görür mü yoksa USB almaya gerek yok mu?
android tv uygulamalarda dediğiniz sıkıntıları çıkarır,usb atsanızda çok bir değişiklik olmaz.En mantıklı çözüm bir tv box almak olacaktır.(lisanslı olsun)

usb ye lazım olan herşeyi al platformalra giriş şifrelerini not et sonrasında tv yi fabrika ayarlarına getir ilk günkü hale döner herşeyi yeniden sıfırdan yüklemen gerekir

Bundan 1 hafta önce Antalyadaydım ve evde ki tv android arçelik televizyondu hâliyle faydalanabilmek için içine cs ve televizo yükledim tv yorulmaya başladı ufak tefek kasmalar, donmalar meydana geldi canlı TV kanallarına geçerken dahi hayattan yorulmuş gibi bir şekilde geçiyordu hâliyle bunu android olmasına, ram ve hafızanın bir box cihazına göre daha düşük olmasına yordum muhtemelen sizin tv sorunu da tam olarak bundan ram ve rom yetersizliğinden oluyodur. Çünkü bu ürünler genelde içinde var olan Netflix vb gibi uygulamalar için yeterli seviyede kalıyor ekstra bir uygulama yükleyince üstüne tonla press uygulanıyo gibi bi hallere giriyolar.

usb ye lazım olan herşeyi al platformalra giriş şifrelerini not et sonrasında tv yi fabrika ayarlarına getir ilk günkü hale döner herşeyi yeniden sıfırdan yüklemen gerekir
sıfırlkamak pek işe yaramayabilir. bende philips android tv var. hem güncellemlerden hemde uygulamalarda dolayı şişti belleği. uygulamalrı sildim neredeyse hiç uygulama kalmadı ama yetersiz bellek uyaroso vermeye devam ediyor. en iyisi güzel bir tv box almak. televiyonların daha çok gelişmesi lazım bizim isteklerimize yetişmesi için.

Hiç gerek yok,canı o kadar o cihazın..Hiç keyif alamazsınız,herşeyide yükleyemezsiniz.Bende zirvesi var onun Sony android tv ama o bile keyifli değil.En iyisi bağımsız android box.Sony tvye bile box taktım.Keyif vermiyor tvyle birlikte gelen android.

Bende Android tv kullanıyorum
Adb tv ile silinemeyen apk'leri sildim. Tv'nin son güncellemesiyle önbellek temizleme programı otomatik geldi Yine de CS açtığımda tv yoruluyor

Geri