ByebyedpiBöyle bir yöntemi var mış bilen var mi nasil yapılıyor
Expres ne alaka bedava diyorum internet olmadan 8nternete giriyon vpn ileExpress VPN. Apksi var internette.
Expres ne alaka bedava diyorum internet olmadan 8nternete giriyon vpn ile
kral ben o altın çağı yaşamış nesildenim bizim zamanımızda birçok yöntem vardı vodafone ve turktelekomda şuan whatsapp paketi alırsan bazı vpnler ile whatsapp paketindem internet yiyor sen internette normal geziyorsun sınırsız whatsapp en son o var ben turkcelliydim benim zamanımda turkcellin bircok hostu vardı vpnye onu yazıyordun giriyordun 0.facebook.com sonra turkcell hostları bir ara o hostlar kapandı biz sınırsız 1 gb internet vardı 1 gb bitince hız sınırı vardı onuda vpn ile kaldırıp giriyorduk türkcell o paketi pasif yaptı bir süre sonra ondan sonra root ile ttl editör indirip ttl değeri 127 yapınca giriyordu interente her host calısıyordu turkcellin bir ara öyle güzel yanı vardı ama turkcell bunu farkettiğinde site hostlarının ttl lerini o kadar yükseğe aldılarki rootla bile o değeri giremiyorduk ttl editöre sonra yaay.com.tr uygulaması cıktı o host ile bağlandık bir kac ay sonra o da kapandıBöyle bir yöntemi var mış bilen var mi nasil yapılıyor
Suan de da çalışıyorEskiden çalışan yöntemler vardı şu an var mı bilmiyorum zamanında vodafone tarafında mms açığı mevcuttu turkcell tarafında da bir açık vardı yurt dışı sunucu kiralayıp proxy kurulup kullanım sağlanıyordu yine bir operatörde ayrı bir açık vardı sınırsız whatsapp paketin varsa onun sayesinde shadowsocks gibi uygulamalarla internete çıkış yapılıyordu ve hatırladığım kadarıyla bu shadowsocks en günceliydi belki hala çalışıyordur, bilmiyorum.
Bedava internet nasıl kullanilir bunla kralBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Benim en tercih ettiğim uygulama güncelleme yapıyor istediğin sisteme kur çok etkili sorun çıkartmaz üstelik bedava.