Aranan kan bulundu netmiror apk

Afacan15

Paylaşımcı
Konular
68
Türkçe dublajlı içerik izlenebilecek APK soranlar oluyordu. Aranan kan bulundu: NetMirror

Uygulamada Netflix, Prime ve Disney + seçenekleri var. İçerikleri platform platform ayırmışlar. Basit bir arayüze sahip. Kullanımı kolay ve basit. Çoğunlukla 1080p içerikler var. Altyazı ve Türkçe dublaj seçenekleri de mevcut. Uygulamayı yükledikten sonra gireceğiniz pin 111111.

Downloader indirme kodu: 7312322

Türkçe dublajlı içerik izlenebilecek APK soranlar oluyordu. Aranan kan bulundu: NetMirror

Uygulamada Netflix, Prime ve Disney + seçenekleri var. İçerikleri platform platform ayırmışlar. Basit bir arayüze sahip. Kullanımı kolay ve basit. Çoğunlukla 1080p içerikler var. Altyazı ve Türkçe dublaj seçenekleri de mevcut. Uygulamayı yükledikten sonra gireceğiniz pin 111111.

İndirme adresi nerede? Downloader indirme kodu: 7312322 vermişsin bu kod indirmenin hangi aşamasında kullanılıyor baştan sağma bilgi vermişsin.

Downloader kuramadım yada kullanmayı bilmiyorum diyenlere alternatif indirme linki ;)

Bu linkte android - ios - web ve android tv için uygulamalar var...

İndirdim acılan filimler'e alt yazı seçeneğini göremedim

İndirdim acılan filimler'e alt yazı seçeneğini göremedim
Alt yazı yok dublajlı filmler, site hintlilerin zaten kendi dillerinde daha çok film var, nadir türkçe gördüm...

teşekkür ederim çok güzel çalışıyor
eline emeğine sağlık

Teşekkür ederim kurdum denedim güzel tek sıkıntısı bol reklamlı olması

downloader bu bunu yükle
sonra kod gir
kod yazdığın uygulamayı yükle
uygulamanın aktif olması için
admin şifreyi gir

Cs deki eklenti değil mi bu?
Evet Cloudstream da eklentisi var. Yabancı MegixRepoda da var. Bizimkilerin yani Türk eklentileri oluşturan arkadaşların eklentilerinin de içinde var. Misal feroxxcs3 ta. Keza kraptor'un kraptorplusta onun gelişmişi, ayrıca yine yabancı cncv nin içinde de var, CNC verse eklentisini kurarsanız. Benzer olarak görürsünüz. Ancak paylaşım için arkadaşa teşekkür ederim. Bu tür uygulamalardan haberimiz olmuş oluyor.

Son düzenleme:

Geri