Apple Tv için

toraman620

Üye
Konular
7
Selamlar

Apple tv için çalışan düzgün m3u player varmıdır cloudstream uygulamalarını kullandınm ancak closed hatasını aldım

@Ferhattas Ben sizi konuya etiketleyeyim. Tecrübe sahiplerinden birisiniz yanlış bilmiyorsam.

Önerileriniz olabilir.

Selamlar

Apple tv için çalışan düzgün m3u player varmıdır cloudstream uygulamalarını kullandınm ancak closed hatasını aldım
@Latte güveniniz için teşekkürler, ancak Apple TV'de doğru düzgün çalışan ücretsiz bir iptv player ben bulamadım açıkçası. Ancak satın almak istiyorum derseniz eğer elbette seçenekler var ama benim tecrübe ettiğim yok maalesef. Şahsen zor da olsa Kodi yükledim ve oradan çok net yayınlar alabiliyorum iptv için.

yok 100 lira bir m3u player list görmüştüm deneyemliyelim zaten iade edebiliyoruz herhangi bişey olursa iade sürecemiz de olabiliyor :)

Selamlar

Dostum cloused hatasını gidermek için cloudstream uygulamasına gir ayarlardan player options’a tıkla iOS player seçeneğini akti| et sorunun çözülür

@Latte güveniniz için teşekkürler, ancak Apple TV'de doğru düzgün çalışan ücretsiz bir iptv player ben bulamadım açıkçası. Ancak satın almak istiyorum derseniz eğer elbette seçenekler var ama benim tecrübe ettiğim yok maalesef. Şahsen zor da olsa Kodi yükledim ve oradan çok net yayınlar alabiliyorum iptv için.
1 Tane buldum Hiç Reklam Vs de Yok Güzel oldu

Uygulamanın Adı Wise iptv hem tvos hemde macosta hem iosta mevcut reklam vs de yok 3 4 saaten beri hiç kasma donma yaşamadım teşekkürler :)

Geri