appcreator24 sitesi ile alakalı

hwshsh

Üye
Konular
8
Arkadaşlar ben bu appcreator24 sitesinden uygulama yaptım ama menü tasarımı yapmayı bilmiyorum menü tasarımı fln nasıl yapacağımı öğretecek varmı

Arkadaşlar ben bu appcreator24 sitesinden uygulama yaptım ama menü tasarımı yapmayı bilmiyorum menü tasarımı fln nasıl yapacağımı öğretecek varmı
Kanka ben sana bildiğim kadarıyla anlatayım.App Creator ün verdiği menüleri beğenmiyorsan menüleri komple kapatıp bir html menüsü açıp kod yazarak yapabilirsin eğer yazmayida bilmiyorsan eğer AI dan yardım alabilirsiniz

Teşekkürler hangi yapay zekayı önerirsin
geminiye yaptir once kafanda tasarla sonr html icin diye yaz ki ona gore yapsin ben dun pars tv ye icin bi tane yaptirdim daha apkya atamadim

Yapayım atayım mi çok anlamıyorum ama chatgpt premium var bende ona yaptırayım kullan istersen

Yapayım atayım mi çok anlamıyorum ama chatgpt premium var bende ona yaptırayım kullan istersen
aga anlamiyorsan yaptirman bisey degil yonlendirme olaylari olmasa arkadas cok ugrasir

Kardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye

Kardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye
Nerden öğrenecez yani bir öğretici olsa olur da aklımıza yapay zeka geliyor oda daha çok uğraştırıyor

Geri