Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kanka ben sana bildiğim kadarıyla anlatayım.App Creator ün verdiği menüleri beğenmiyorsan menüleri komple kapatıp bir html menüsü açıp kod yazarak yapabilirsin eğer yazmayida bilmiyorsan eğer AI dan yardım alabilirsinizArkadaşlar ben bu appcreator24 sitesinden uygulama yaptım ama menü tasarımı yapmayı bilmiyorum menü tasarımı fln nasıl yapacağımı öğretecek varmı
geminiye yaptir once kafanda tasarla sonr html icin diye yaz ki ona gore yapsin ben dun pars tv ye icin bi tane yaptirdim daha apkya atamadimTeşekkürler hangi yapay zekayı önerirsin
aga anlamiyorsan yaptirman bisey degil yonlendirme olaylari olmasa arkadas cok ugrasirYapayım atayım mi çok anlamıyorum ama chatgpt premium var bende ona yaptırayım kullan istersen
Nerden öğrenecez yani bir öğretici olsa olur da aklımıza yapay zeka geliyor oda daha çok uğraştırıyorKardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye
Kanka sitede bakım molası vardı ve siteye VPN ile giriliyor.Şu anda Bakım Molası kalktı ama hâlen daha VPN ile giriliyorŞimdide site açılmıyo
Yav kardeşim, bazılarımız HTML öğrenme kabiliyetinde değil.Kardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye
Sizde biraz geriye gitmişsiniz gibi . Attığınız mesaj bile bire-bir kopyala yapıştırKardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye
Sevgili emrxxx kardeşim bu senin ikinci hesabın lütfen benim mesajlarımı atmazmisin kopyala yapıştır yaparak teşekürlerKardeşim yanlış anlamada bu gidişle dahada geriye gidersin şu chat gpt işini azalt basit bir html yapmayı öğrenin benden tavsiye
emrxxx değilim ama sana hak veriyorum o mesajı yazdığın çocuk gerçekten hiç birşey bilmeyip full ai ile yapmışSevgili emrxxx kardeşim bu senin ikinci hesabın lütfen benim mesajlarımı atmazmisin kopyala yapıştır yaparak teşekürler![]()
Kanka Taslağı GPT ile yap sonra birazcık GPT ile ilerle sonra güzel bir görünüm vermek için Claude.ai kullan ama dikkat et Claude AI işlevi bozabilirTeşekkürler hangi yapay zekayı önerirsin