Apk purede tod güncel versiyon yok

ferhat

Üye
Konular
5
Apk pureyi tv ye kurdum tod yüklemek istedim güncel versiyon yok aynı apkpure telefonda kurulu tod güncel versiyonu var yardımcı olabilecek varmı

Tod APK Dosyasını Televizyona Transfer Edebilirsin?

Güncel Versiyonu Telefona İndir Televizyona Transfer Et. Uygulaması Var Onun

Yararı Dokunur

Tod APK Dosyasını Televizyona Transfer Edebilirsin?
Telefon 64 bitse ve cihaz 32 bitse telefondan apk alınca bundle olarak alacaktır tvye transfer edince çalışmaz içinde sadece arm 64v8a lib olacaktır eğer telefonda 32 bitse arm v7 ile yükleme yapılır diğer türlü dediğim sorun baş gösterir çalışmaz.

Telefon 64 bitse ve cihaz 32 bitse telefondan apk alınca bundle olarak alacaktır tvye transfer edince çalışmaz içinde sadece arm 64v8a lib olacaktır eğer telefonda 32 bitse arm v7 ile yükleme yapılır diğer türlü dediğim sorun baş gösterir çalışmaz.
Vestel android tv ye tod apk gönderdiğimde çalışmıyor daha önce apkpure televizyona yükledim ordan tod yükledim sonradan güncellendikten sonra apkpure tv uygulamasında güncel versiyon görünmüyor ama telefonda apkpure uygulamasında tod güncel versiyon görünüyor

Sürüm mü eski onu mu anlatmaya çalıştın hocam ?
Evet tvye yüklediğim apkpure uygulamasında eski sürüm var tarayıcıdan apkpure ye girdiğimde yeni sürüm görünüyor fakat tarayıcıdan indirdiğim dosyalar yüklenmiyor paket ayrışmada sorun var diyor tod apk sını uygulama üzerinden inmezse tvye yüklenmiyor daha önce apkpure uygulaması üzerinden tv ye yükledim

Hocam valla çok çektin bu toddan

Geri