Yardım Apk mod'layabilen veya mod'lanmış halini bulabilen birini arıyorum.

Ferhattas

Üye
Konular
7
Uzun zamandır Apple TV için Android telefonumdan kontrol edebileceğim bir uygulama kullanıyordum ama sevemedim bir türlü ve kullanmıyorum. uygulamanın mod'lanmış versiyonunu arıyorum yardım edebilecek biri olursa şimdiden teşekkürler.

Uzun zamandır Apple TV için Android telefonumdan kontrol edebileceğim bir uygulama kullanıyordum ama sevemedim bir türlü ve kullanmıyorum. uygulamanın mod'lanmış versiyonunu arıyorum yardım edebilecek biri olursa şimdiden teşekkürler.
Redditte paylaşılmış bir göz atın isterseniz.

Aynı isimde bir kaç tane var. Onlardan biri de olabilir modlanan. Konuyu görünce ben de bir baktım da birebir aynı isimde modlu farklı uygulamalar da var 😅
Geliştirici New World Apps olması gerekiyor.
Abi ona hiç dikkat etmedim konuyu görünce linki direkt bıraktım buraya :D

Aynen öyle hocam 2 tane aynı isimli uygulama var bu versiyonu her yerde yayınlanan apk. Ancak bunda bir süre sonra delirmeye başlıyor ve koca ekranda minicik simgeler var 😂 o yüzden bana geliştiricisi New World App olan lazım size zahmet @patr0n @Latte

Telefonun derinliklerinde buldum zar zor kullanmıştım çalışıyordu işine yarar umarım :D

happymod da güzel site, ben genelde mobilism org / mobilisim me sitelerinden mod apk indiriyorum ihtiyaç olduğunda.

Geri