Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulama olmadan webten de yapabilirsiniz. Mantık olarak ters mühendislik olacak. Şu durumda decompiler olması lazım ki sonra birleşsin yani kaynak koda dönüştürmek gerekiyor.evet var mı bunun kolay bir yöntemi bu apklarda olan m3u kanallarının nasıl çekıyosunuz ??
örnek rec gpik filan
deniyelim bakalım acaba 1 apk kaç dk sürerUygulama olmadan webten de yapabilirsiniz. Mantık olarak ters mühendislik olacak. Şu durumda decompiler olması lazım ki sonra birleşsin yani kaynak koda dönüştürmek gerekiyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu adrese yükleyip dosyaları açmasını bekleyin. Sonra indirip kurcalayın dosyaları ve url adresleri nereye eklenmiş bulup çıkartırsınız.
Her uygulmada aynı yerde değildir ama tüm dosyalarda tek seferde kod satırı arayan uygulamalarınız varsa onlarla daha rahat bulursunuz dosyalardaki url adreslerini.
Ben başka bir uygulama denedim gayet hızlı bir şekilde yükledideniyelim bakalım acaba 1 apk kaç dk sürer
rec denedim ama zor gibi sanki
Ben başka bir uygulama denedim gayet hızlı bir şekilde yükledi
dostum hangi uygulamanınBir tane APK m3u listesi var bende ama şimdi paylaşırsam patlar. Yarın Galatasaray maçına yakın bir saate bir aksilik yaşmaz ve linkler değişmezse, paylaşırım.
At bakalımdostum hangi uygulamanın
rectv kaptıyor..Ben başka bir uygulama denedim gayet hızlı bir şekilde yükledi