anti virüs proğrami

yaviano

Üye
Konular
4
herkese merhabalar antivirüs programı arıyorum sizce en iyisi hangisidir? (pc için)

ücret verip lisans altığım ve güncellediğin her antivirüs programı bence üç aşağı beş yukarı aynı. ben yıllardır avira kullanıyorum çok memnunm

Uygun fiyatlı olanı alabilirsin. Genellikle aynı işlevi görüyorlar.

3 yıldır kaspersky free kullanıyorum.Tek mail le 3 cihaz 1 yıl lisans veriyor.Ev kullanıcısı için yeter de artar.kesinlikle tavsiye ederim.içerisinden optimizasyon ayarlarını yapınca pc de yok gibi hissettiriyor.

Ben 2 yıldır kaspersky kullanıyorum torrent oyun falan indiriyorum pc de yok gibi ve güven veriyor en ufak bişeyde katı şekilde siliyor derdin kalmıyor oyunda az buz değil şuan pc de yüklü olan 32 tane sildiklerimi hesap edin kasper candır

avast en iyisi hemde çok ucuz araçlarıda çok uygun ben kullanıyorum

herkese merhabalar antivirüs programı arıyorum sizce en iyisi hangisidir? (pc için)
Hiç biri %100 güvenlik sağlayamaz ancak bence mutlaka olması lazım, sadece virüs yakalamak değil bazı şüpheli hareketleri de sezerek kullanıcıyı uyarıyor olmaları çok önemli, ben kendi cihazlarımda (PC ve Android) Kaspersky kullanıyorum.

Comodo kullanıyorum yıllardır memnunum

Hocam Mi Box forumunda mı soruyorsun bunu? Biri de çıkıp dememiş konunun yeri burası değil diye.

Yıllardır herhargi bir antivirüs programı kulanmıyorum hiçbir sorun görmedim . sakıncalı gördüğümü
ile tarıyorum sadece

Çoooook eskiden F-Prot kullanırdım. Gayet başarılı bir antivirüs programıydı. Artık Eset Nod32 kullanıyorum

360 total security. ücretsiz sistemi yormaz ve iş görür.

Esed de vardı ve hala var ama gözden düştü

Konuyu görüntüleyenler

Geri