ANKET ve Yorumlar: Maçı nerden izlediniz

Derbiyi Nereden İzlediniz?

• IPTV

• APK UYGULAMA ÇEŞİTLERİ

• INAT

• ORIJINAL KENDI YAYININDAN

• UYUDUM

• TORE DIZISI IZLEDIM

• YAZ GELSIN ARTIK

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Çoğu bilindik uygulamalar stabil olarak çalıştı.
Tek sorun internetti tüm Türkiye'ye genelinde TÜRKTELEKOM tarafından band daralması yapıldığı için internette sorun yaşandı. Diğer internet dağıtım firmalarıda türktelekom al yapisini kullandığı için sorunlar yaşandı.benim kullandığım bazı ip TVler patladı web sitesi üzerinden devam ettim.
Çevremde tanıdığım arkadaşlar yasal paralı yayında bile sorunlar yaşadılar donma oluyormuş 😂
Maçı izlemek için bana yazdılar onlar bile yayını kaçak izlediler siz düşünün artık 😂😊
Bi yandan kendime yayın ayarlamaya çalışıyorum bi yandan arkadaşlara yazıyorum 😂
Yıl olmuş 2025 Türkiyede Dünyanın en kötü internet hızını ve en yüksek internet parasını ödüyoruz. 🙄
Acestreamdan açtım rus kanalından izledim Türk spikerle senkronize ettim sesi sıfır donma ve fhd izledim internetiniz iyiyse benim gibi izleyebilirsiniz

Genel anlamda İnat en iyisi gibi tecrübeliler işi biliyorlar.Neredeyse ankette bile tüm uygulamalara meydan okumuşlar :) zaten onun 70-%80 de inattır.

Başından sonuna dek donmasız,takılmasız ace stream ile izledim.
55 90 arası buna bir geldim 1 2 ufak durma gir çıkı hariç bu aktı iyi

bu arada apklarda olan yayınlar zaten web sitesi yayın çogunluk ordakı yayın kalitesi zaten düşük oldugu için sorun yaşatmıyor net ile alakalı esas sorun ıp olanlar ıyı yayında bant daraltması sebebiyle kasmalar yaşandı neyse bitti gitti kurtulduk daha sorunlu bişe olmaz

titan iptvden 75 dakika izledim kendi tod hesabımdan kalanını izledim

Ekli dosyalar

• ace-player-channels.m3u
    15.2 KB · Görüntüleme: 8
Inattan herkes memnun.garip olan o kadar uygulama sitede yayin donarken inat neden daha akıcı oluyor.bilgisi olan aydınlatsın

İnat yayin çok geriden geliyor rec tv ve one player iyiydi
Doğrudur ben sadece o kadar uygulama IPTV yada izlenen programlar arasında en çok inat tek başına hepsinden stabil ve çok izleniyor demek istedim.Kaliteli birşeyler ekliyorki fark yaratmayı başarıyor. Tebrik etmek lazım marka oldu.Videoları bile youtubede rekor izleniyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri