ANKET ve Yorumlar: Maçı nerden izlediniz

Derbiyi Nereden İzlediniz?

• IPTV

• APK UYGULAMA ÇEŞİTLERİ

• INAT

• ORIJINAL KENDI YAYININDAN

• UYUDUM

• TORE DIZISI IZLEDIM

• YAZ GELSIN ARTIK

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Çoğu bilindik uygulamalar stabil olarak çalıştı.
Tek sorun internetti tüm Türkiye'ye genelinde TÜRKTELEKOM tarafından band daralması yapıldığı için internette sorun yaşandı. Diğer internet dağıtım firmalarıda türktelekom al yapisini kullandığı için sorunlar yaşandı.benim kullandığım bazı ip TVler patladı web sitesi üzerinden devam ettim.
Çevremde tanıdığım arkadaşlar yasal paralı yayında bile sorunlar yaşadılar donma oluyormuş 😂
Maçı izlemek için bana yazdılar onlar bile yayını kaçak izlediler siz düşünün artık 😂😊
Bi yandan kendime yayın ayarlamaya çalışıyorum bi yandan arkadaşlara yazıyorum 😂
Yıl olmuş 2025 Türkiyede Dünyanın en kötü internet hızını ve en yüksek internet parasını ödüyoruz. 🙄

Tek sorun internetti tüm Türkiye'ye genelinde TÜRKTELEKOM tarafından band daralması yapıldığı için internette sorun yaşandı. Diğer internet dağıtım firmalarıda türktelekom al yapisini kullandığı için sorunlar yaşandı.benim kullandığım bazı ip TVler patladı web sitesi üzerinden devam ettim.
Çevremde tanıdığım arkadaşlar yasal paralı yayında bile sorunlar yaşadılar donma oluyormuş 😂
Maçı izlemek için bana yazdılar onlar bile yayını kaçak izlediler siz düşünün artık 😂😊
Bi yandan kendime yayın ayarlamaya çalışıyorum bi yandan arkadaşlara yazıyorum 😂
Yıl olmuş 2025 Türkiyede Dünyanın en kötü internet hızını ve en yüksek internet parasını ödüyoruz. 🙄
tüm saldirilara ragmen 0 donma ile kendi apkamdan izledim mac vasattan oteye gitmedi bir cok kullanici hic izleyemedik deselerde izleyenler izledi

mesela aynı yayını yurt dışında sorunsuz ızlerken yurt içinde fazla kasma ile izleyenler oldu yani parasını verdigin internetine müdahele edilmesi ne izledigin önemi yok ama genel olarak saçmalık

Beın connet üyeliğim var donma oldu yayın HD olmadı dediğin gibi internet yavaşladı

ONE PLAYER Sorunsuz izledim hiç donma olmadı.YapNların eline sağlık

Başından sonuna dek donmasız,takılmasız ace stream ile izledim.
Hocam televizoda mobilde modlu versiyonda "save application data" yapıyorum ve dosyayı send Files to TV ile Box cihazına gönderiyorum. Bunu yaptıktan sonra Box cihazında yine modlu versiyonda "load application data" yapıyorum o kaydettiğim dosyayı. Televizo yeniden başlıyor ama playlistler yüklenmiyor. Belki bilirsin Abi. Teşekkürler.

Hocam televizoda mobilde modlu versiyonda "save application data" yapıyorum ve dosyayı send Files to TV ile Box cihazına gönderiyorum. Bunu yaptıktan sonra Box cihazında yine modlu versiyonda "load application data" yapıyorum o kaydettiğim dosyayı. Televizo yeniden başlıyor ama playlistler yüklenmiyor. Belki bilirsin Abi. Teşekkürler.
Bende bir problem olmamıştı televizio da bu şekilde yapınca.farklı versiyonlarda deneyebilirsin.

Konuyu görüntüleyenler

Geri