Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Tabi olayın şu yönü de var, evet cep telefonu ile çektiğimiz resimleri televizyonda görmek ya da bir toteme giydirmek istersek yetersiz kalabilir, ama böyle bir şey de istemiyoruz ki zatenBırakın totemi 10x15 kağıda bile baskı almıyoruz ki, bir de olayın video kısmı da var, zaten çıktı alamayacağımız bir format. Kısacası artık anılar zaten sadece telefonda ya da en fazla bilgisayarda görüntüleniyor.
Bende de Nikon'un güzel bir makinesi ve çeşitli lensleri var ama özellikle seyahatlerde, hem taşıma zorluğu hem de anlık bir şey çekmek istediğinizdeki hantallığından dolayı bagajdan çıkarmıyorum bile, cep telefonu gerçekten pratik.
Yine de fotoğraf makinelerin öneminin farkındayım, profesyonel tarafta alternatifsizler tabii ki.
en doğru bakış açısı.hem dslr hem de cep telefonu kullanıyorum. İkisininde avantaj ve dezavantajları var. Hangi makinayı kullanıyorsanız kullanın hala en önemli etken sizsiniz. Bakış açınız kadrajınız ne çektiğiniz ışık bilginiz vs vs. En iyi cihazı kullanarak harialar yaratacağımızı düşünmek biraz hayal.
Ben her zaman vizörden bakanlar tarafındayım gene de .
tamda benim hislerimi dile getirmişsiniz teşekkürler.Bu öyle bir soru ki arap filmi, karanlık oda dediğimiz kimyasal laboratuvarını, eski makineleri, 36'dan kaç fire çıkacak diye beklemeyi bilmeyen insanlarla çekerken çektiği resmi görüp netleştirme ve ayar yapıp üstüne filtreler uygulayıp sonra yine beğenmeyip silen insanların cevaplaması ne etik ne de gerçekçi. Ama her ne olursa olsun cep telefonlarının günümüz DSLR makinelerin yerini alması şu an imkazsıza yakın. Amaçlar, tassarım, üretim ve hatta kullannılan malzeme bile bambaşka.
Öyle, iş her zaman ressamda biter, fırçada değilhem dslr hem de cep telefonu kullanıyorum. İkisininde avantaj ve dezavantajları var. Hangi makinayı kullanıyorsanız kullanın hala en önemli etken sizsiniz. Bakış açınız kadrajınız ne çektiğiniz ışık bilginiz vs vs. En iyi cihazı kullanarak harialar yaratacağımızı düşünmek biraz hayal.
Ben her zaman vizörden bakanlar tarafındayım gene de .
Ah ah. Ben büyükbabamdan beri fotoğraf tutkunuyum. Onun kendi karanlık odası vardı. Şimdikiiler bilmez. Tepeden bakıp ters görüp çektiğin TLR makinelerle resim çektirmek için sıraya girerdi millet. Neydi o Lübitel miydi Jupiter miydi. Şimdi Photoshop bile yapmıyorlar. Hoş bir filtre pürüzsüz çilt. O zaman vesikalıklar çok ince uçlu kurşun kalemle rötüş yapılırdı. Fotoğrafçılık o zaman çekmesinden basmasına kadar emek, bilgi, sabır, tecrübe işiydi. Şimdi biz mi eskidik, yaşlandık diyordum ama sorun bizde değil. Zamanın ruhu derler ya. Bu zamanın ruhu ruhsuzluk üzerine inşa edilmiş. Emeksiz yemek. Çoskun Aral'i dinlesin millet. Lübnan'da o şartlarda o makinelerle o kareleri nasıl yakalamış bir öğrensin. Şimdi oh ne güzel saniyede 20 resim çek en güzelini bana ver.tamda benim hislerimi dile getirmişsiniz teşekkürler.
yashica electro 35 makinamla çektiğim kareleri acaba banyoda nasıl çıkacak diye büyük bir hevesle beklediğimi hatırlarım. hatıralar güzel günlerdi. işin tadı orda kaldı sanırım, gerek sanatsal tarafı gerekse ilgisi insanları kolay yoldan ulaşabilmesi ile büyüsünü kaybetti çok haklısınız.