Anker Soundcore H30i Bluetooth Kulaklık

Ya o çantaya vesaireye kolay girsin diye, bu tip kulaklıklar hep katlanır,evdekilerin alayı, jbl, sony, Philips böyle

"Çok uzun yazı, okumadım." (şaka tabiiki)
Zamanla kafa destek aksamı gacır gucur ses yapmaya başlamaz umarım, zira kafa üstü kulaklıkta en rahatsız edici mevzulardan biridir. Zaman içinde kullanım deneyimlerinizi bizimle tekrar paylaşırsanız seviniriz. Albert abimizin dediği gibi Atomu parçalamaktan daha güç, önyargılar ve ben kafa üstüne hala sadece bu nedenden bile önyargılıyım. İyi günlerde ve sağlıkla kullanın. :)
Her şakanın altında bir gerçek yatar. :ROFLMAO:
Benimki şaka değil gerçek; Biraz okdum, sonra'' ÜFFFF! Latte yine makale yazmış'' deyip okumaktan vazgeçtim. :)

Vazgeçtim, çünkü @tıngırmıngır'ın dediği gibi'' Algıda-seçicilik'' yapıyorum. Bu'' Algıda-seçiciliği'' farklı yönlere çekebiliriz.

Bir gün kulaklık almaya niyetlenirsem ve bu yazı önüme düşerse okurum.
Toplumumuz cahil, maalesef okumuyor(!) :ROFLMAO:

Gelince izlenimlerimi yazmayı unuttum, beni bağışlayın. 🙏
Yaklaşık 2 haftadır TV, PC ve Telefonda kullanıyorum.
Aktif gürültü engelleme özelliği fiyat performans olarak inanılmaz iyi.
Telefon üzerinden uygulaması ile aynı anda 2 aktif bağlantı harici diğer cihazlara bağlanmak veya bağlantıyı kesmek, dokunmatik özelliğini pasif etmek ve bütün bağlantıların eq ayarlarını yapmak mümkün.
Şarjı ve ağırlığı da üzmüyor. Özetle çok beğendim ve tavsiye ederim.
@Latte NFC ibaresi asla yok, bu 2. sürüm ve update edildiğini kutunun her bir yerine yazmışlar ve sanırım bu sürümde NFC özelliği kaldırılmış (Olmasa da olur.)
Beğeneceğinizi biliyordum. Yalnız NPC NFC ibaresini görünce sağlayacağı kolaylık yönünden benim kulaklığımın da bu özelliği olsa iyi olurmuş demiştim. NPC NFC olmasa da olmaz mı elbette çünkü birçoğunda yok ama en basitinden kart kaydetmeyi sevmeyen birisi olarak amazondan alışveriş yaparken kart bilgilerini girmek yerine npc nfc ile kartı direkt tanıtmak kolay geliyor.

Kulaklık en çok geç saatlerde yüksek sesli izlemek ve dinlemek istediklerimde işe yarıyor.
Gürültü engelleme konusunda verdiğiniz örneği başkasının aile işlerine karışmamak adına yorumsuz bırakıyorum ama 😅

İyi günlerde kullanın.

npc'ler nfc oldu. İlgilier mudarına sevk edildi.
31 Mart 2025

Son düzenleme:
@Latte @ENS evet cevap verin hadi!
Dandik ve yüksek çıkan kulaklıkları o amaçla kullanan gördüm ama sen o amaçla kullanma üstadım. Hoparlör içi driver gitti mi geçmiş olsun. :) Öyle kullananlara çok gülüyorum. Bluetooh hoparlör o zaman, neden banğırdıyorsun ki? Anlaşılması zor kafalar.

Dandik ve yüksek çıkan kulaklıkları o amaçla kullanan gördüm ama sen o amaçla kullanma üstadım. Hoparlör içi driver gitti mi geçmiş olsun. :) Öyle kullananlara çok gülüyorum. Bluetooh hoparlör o zaman, neden banğırdıyorsun ki? Anlaşılması zor kafalar.
Kendim için istemem zaten ama 13 yaşındaki ergen oğluma gelde sen anlat bi arkadaşında görmüş biz uğraşıyoruz 😎

Npc nedir, nfc gbi birşey mi?

Sizi üzdüysem kusura bakmayın. Amacım iğneleme, yanlış arama vs değildi, o yaşları geçtik. Acaba farklı birşey mi diye merak ettiğimden sordum gerçekten

Kendim için istemem zaten ama 13 yaşındaki ergen oğluma gelde sen anlat bi arkadaşında görmüş biz uğraşıyoruz 😎
Sabır diliyorum üstadım. Bu devirde çocuklar artık bizim yetişmemizle değil, kendi algı algoritmalarıyla büyüyor ve yetişiyor. Ama Anker iyidir :) Sen oğluna bir tane Syrox S16 falan al. Heba olmasın Anker.

Sabır diliyorum üstadım. Bu devirde çocuklar artık bizim yetişmemizle değil, kendi algı algoritmalarıyla büyüyor ve yetişiyor. Ama Anker iyidir :) Sen oğluna bir tane Syrox S16 falan al. Heba olmasın Anker.
Saygı durayım ama katılmıyorum bu yoruma hocam ya, bizim kulaklar zamanında kullandığımız dandik kulaklıklar ile heba oldular, varsın anker heba olsun da çocukların kulakları olmasın. ❤️

Aynen. Reader's Digestte gördüğüm karikatür geldi aklıma. Amerikalı komşusunla karşılaşıyor kapı önünde, " dün senin çocuklar bahçendeki çimleri mahvetti, tüm gün üzerinde top oynadılar" diyor. Komşu cevap veriyor, " çocuk yetiştiriyoruz, çim değil"🤧

Saygı durayım ama katılmıyorum bu yoruma hocam ya, bizim kulaklar zamanında kullandığımız dandik kulaklıklar ile heba oldular, varsın anker heba olsun da çocukların kulakları olmasın. ❤️
Mevcut ekonomik şartlarda durumu bilmediğimden dedim. Yoksa hem fikirim. Benim müzik ile ilgilenme sebebim de babamın müziğe ilgisi kadar olsa da o zaman bile Sony kulaklıklar ile hastanede yatarken müzik dinletmesi idi. Dandik şeyle müzik dinlersen müziğe yazık olur derdi. Açık söylemek gerekirse o zamanki iyi kulaklıklar şimdikilerin iyisine bin basardı. Müziği tüm sahne sesleri ile duyardım. Sonra haberim olmadan beni müzik hocam keşfetti. "Sen oktavı nereden biliyorsun?" dediğinde anladım. Gönül isterki her müzik severin evinde bir Behringer BH470 (en minimum), Roland, Marshall üst seviye kulaklıklar, Presonus ses kartları olsun, dinlenilen müzikten keyif alalım. Ama maalesef bütçe deyince sular duruyor. Gelip soruyorlar. Hocam bana bir gitar önerir misin? Kulaklık önerir misin? Tamam önereyim ama bütçe ne dediğimde aldığım cevap ile karşıya cevap vermem mümkün değil.

Ama şu konuda hakkımı yemeyin hocam. Biz malımızın kıymetini bilirdik. Yeni nesil cidden bilmiyor. Çok kızıyorum bu huylarına. Biraz da bu nedenle dedim. Yalan yok.

Bir de üretim kalitesi o kadar düştü ki eskiye göre, artık şaşıp kalıyorum. Eski kaliteyi bilen birisi kesinlikle bu şeylere bu paraları vermez diyeceğim ama elindekini tamir edilemez konuma gelince paşa paşa nasıl verildiğini de yaşadım. Velhasıl dertliyim bu konuda. Yoksa çocuklar kıymet bilsin, canımız feda.

Mevcut ekonomik şartlarda durumu bilmediğimden dedim. Yoksa hem fikirim. Benim müzik ile ilgilenme sebebim de babamın müziğe ilgisi kadar olsa da o zaman bile Sony kulaklıklar ile hastanede yatarken müzik dinletmesi idi. Dandik şeyle müzik dinlersen müziğe yazık olur derdi. Açık söylemek gerekirse o zamanki iyi kulaklıklar şimdikilerin iyisine bin basardı. Müziği tüm sahne sesleri ile duyardım. Sonra haberim olmadan beni müzik hocam keşfetti. "Sen oktavı nereden biliyorsun?" dediğinde anladım. Gönül isterki her müzik severin evinde bir Behringer BH470 (en minimum), Roland, Marshall üst seviye kulaklıklar, Presonus ses kartları olsun, dinlenilen müzikten keyif alalım. Ama maalesef bütçe deyince sular duruyor. Gelip soruyorlar. Hocam bana bir gitar önerir misin? Kulaklık önerir misin? Tamam önereyim ama bütçe ne dediğimde aldığım cevap ile karşıya cevap vermem mümkün değil.

Ama şu konuda hakkımı yemeyin hocam. Biz malımızın kıymetini bilirdik. Yeni nesil cidden bilmiyor. Çok kızıyorum bu huylarına. Biraz da bu nedenle dedim. Yalan yok.

Bir de üretim kalitesi o kadar düştü ki eskiye göre, artık şaşıp kalıyorum. Eski kaliteyi bilen birisi kesinlikle bu şeylere bu paraları vermez diyeceğim ama elindekini tamir edilemez konuma gelince paşa paşa nasıl verildiğini de yaşadım. Velhasıl dertliyim bu konuda. Yoksa çocuklar kıymet bilsin, canımız feda.
şundaki ses kralında yoktu :) :
1743539842041

• Harika
Tepkiler: ENS
Aynen hocam anlatmak istediğim tam olarak buydu. Bu arada bu babamın ben hastanede yatarken bana getirdiği kulaklık. Hala çalışıyor. Kaç yıl olmuş. Sesi efsane. O nedenle bit pazarlarında vakit olursa gidiyorum. Kablolu diye yüzüne bakmıyorlar. 10 TL'ye eski Sony buldum. Şahane.

Geri