android x86 live

polaltin

Üye
Konular
10
merhaba arkadaşlar android x86 usb ye bootladım bilgisayara kurmak istemiyorum usb den bootladığımda android x86 live seçeneği ie başlatıyorum gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra android arayüz sorunsuz bir şekilde açılıyor ve sorunsuz çalışıyor fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey sıfırlanıyor ayarları yeniden yapmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı

merhaba arkadaşlar android x86 usb ye bootladım bilgisayara kurmak istemiyorum usb den bootladığımda android x86 live seçeneği ie başlatıyorum gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra android arayüz sorunsuz bir şekilde açılıyor ve sorunsuz çalışıyor fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda herşey sıfırlanıyor ayarları yeniden yapmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı
https://forum.sinetech.tr/konu/tasi...t-yok-mi-boxtan-kat-kat-hizli.3841/post-53568

Live seçeneği sadece usb den çalıştırmaya yarar. Boot ekranında usb den çalıştırıp *install* seçeneği ile android x86 işletim sistemini hdd üstüne kurabilirsin.

Link burda👇

Doğru fakat bilgisayara kurmak istemiyorum her zaman USB den çalıştırmak istiyorum

Yanlış bilmiyorsam çift USB ile yapabiliyorsunuz bunu ama yine de emin değilim. Persistence mode olarak kullanmak oluyor sizin istediğiniz.

Birincisi boot yaptığınız şu anki USB yani açılıştan live CD ve install seçenekleri olan diğeri ise boş bir USB aygıtı.

Install dediğiniz zaman aygıt listesinden diğer USB aygıtı seçip ona kuruyorsunuz. Dikkat etmeniz gerekiyor hdd'lere kurmamak için yani neyi seçtiğinizi iyi bilmelisiniz.

Kurulacak olan USB 8GB altı ise ext formatında daha büyükse NTFS seçmelisiniz.

Bu sitede anlatılanları okumanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam çift USB ile yapabiliyorsunuz bunu ama yine de emin değilim. Persistence mode olarak kullanmak oluyor sizin istediğiniz.

Birincisi boot yaptığınız şu anki USB yani açılıştan live CD ve install seçenekleri olan diğeri ise boş bir USB aygıtı.

Install dediğiniz zaman aygıt listesinden diğer USB aygıtı seçip ona kuruyorsunuz. Dikkat etmeniz gerekiyor Windowsa kurmamak için yani neyi seçtiğinizi iyi bilmelisiniz.

Kurulacak olan USB 8GB altı ise ext formatında daha büyükse NTFS seçmelisiniz.

Bu sitede anlatılanları okumanızı tavsiye ederim.

Teşekkür Ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri