Öneri Android Uzaktan Yönetim ve Gözetim

Konular
15

Karşınızda droidvnc . kendi telefonunuzdan baska bir telefonu izleyip yönetmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

uygulamayı yüklemek için buraya tıkla.

yaşlı ve uzakta ana babaniz varsa uzaktan onlara yardım edebilmek adına çok faydalı. kesinlikle sevgiliyi takip etme ve izleme amaçlı bir uygulama değil, saçmalamayın.:)

uygulamayı sadece izleme için da kullanabilirsiniz, tam kontrol etmek için de. kafanıza göre.

gelelim nasil kullanıldığına. uygulamayı yükledikten sonra açıyoruz. gerekli bütün izinlere evet dememiz gerekiyor. söz konusu uzaktan yönetim olduğu için, erişilebilirlik dahil çok fazla izin istiyor uygulama ama merak etmeyin proje açık kaynak kodlu. telefon kendini yeniden başlatsa bile program yeniden aktif oluyor.

bütün izinleri verdikten sonra ekranın altindaki tikler yeşil olacak. yüklediğiniz telefonu kontrol etmek için ise programın size paylaştığı ip'yi kullanarak baglanabilirsiniz. iyi de hocam, nereden bağlanacam diyebilirsiniz. herhangi bir vnc viewer ile baglanabilirsiniz. işte çok şık bir vnc programı tıkla.

iyi de bizim sabit ip'miz yok nasil bağlanacam diyenler icin çözüm ise kendi vpn sunucunuzu kurup, sanal ip ile bağlanmak. onu da burada anlattım .

Uygulamalar bölümünde. Telefon için öneri olarak başka bölüm bulamadiğim icin bu alanda paylastim.

Geri