gokocan.034
Üye
- Konular
- 5
Lütfen Başlıklarda Bold karakter kullanmayın.
Sizlerden önerilerinizi bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum televizo m3u8 desteklemiyor diye biliyorumDostum sen önce TV'nin mağazasına girip şu programı bulup kur;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Telefonuna da aynı şekilde. Bunu TV'in ile eşleştirmen lazım!
Daha sonra ben forumdan bakayım; sana bir iptv oynatıcı linki bulup eklerim ama önce sen bunları sorunsuz bir şekilde kur.
Devamında da @theperfectstrom arkdaşın paylaşımı olan Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.) APK'sını Telefona indirip; iki cihazı eşleştirip TV'ne yolla ve kur. Dilediğin birçok formatı destekler.
Daha önce denedin mi?Dostum televizo m3u8 desteklemiyor diye biliyorum
Denedim eğer destekliyorsa ben eski linkleri denemiş olabilirim ama desteklemiyor diye biliyorumDaha önce denedin mi?
Destekler. Yine de sana kalmış, deneyip denenememekDenedim eğer destekliyorsa ben eski linkleri denemiş olabilirim ama desteklemiyor diye biliyorum
Televizo m3u8 desteklemiyor.Destekler. Yine de sana kalmış, deneyip denenememek
Teşekkürler kral apk olarak indirdim sorunsuz olarak calışıyor insallah tv'yede uyumludur hayırlı sabahlar.mx player
Başlığı kim düzelttiyse; '' Varmıdır'' da Var mıdır diye düzeltmiş.Kalın Konu başlığı yasak dostum haberin yoksa![]()