Yardım Android tv lerde ses sorunu nasil gider

parstv

Paylaşımcı
Konular
29
bende birsey sormak istedim android tv de bagzi apk lardaki kanallardan ses gelmiyor ayni kanal cep telefonunda sorunsuz ama android tv de ses gelmiyor bu tv ler icin ses ekleyebilecegimiz bir apk felan varmi acaba tvye etkileyecek yani tüm apk larda ses sorununu giderecek

Bunun sebebi android box firmalarının Dts ses kodeği için para ödememeleri.
Bazı cihazlara bu kodek sonradan eklenebiliyor.
Vlc ise dahili Dts ve diğer ses kodeklerini içerdiği için her sesi açabiliyor.
O yüzden tivimatenin ses açamadığı kanalı harici vlc ile açtığımızda ses geliyor.

Android cihazınızın forumlarında apk aramalısınız.

Bunun sebebi android box firmalarının Dts ses kodeği için para ödememeleri.
Bazı cihazlara bu kodek sonradan eklenebiliyor.
Vlc ise dahili Dts ve diğer ses kodeklerini içerdiği için her sesi açabiliyor.
O yüzden tivimatenin ses açamadığı kanalı harici vlc ile açtığımızda ses geliyor.

Android cihazınızın forumlarında apk aramalısınız.
usta benim pars tv apk daki love nature ve dsmart kanallarinda ses gelmiyo insanin siniri bozuluyo tv ses code eklemek mumkun degilmi

kazaa lite codec pack in android versiyonu da varmış
denenebilir

mx player pro ( ), vlc player bunları deneyin
reis bunlar var zaten ben kendi apk amdaki yayinlari izlemek icin dedim apk nin kendi playeri var zaten ayni yayin telefonda izlersem sorun olmuyor ama tvde izlersem tv den ses gelmiyor ayni yayinda

reis bunlar var zaten ben kendi apk amdaki yayinlari izlemek icin dedim apk nin kendi playeri var zaten ayni yayin telefonda izlersem sorun olmuyor ama tvde izlersem tv den ses gelmiyor ayni yayinda

Bunu geçmenin 3 yolu var.
1. cihazınız için patch var mı, buna cihazınızın sitesinden bakmalısınız. Benim cihaz Atlanta android uydu cihazıydı, patch ile ses alabildim.
2. harici player (vlc gibi) kullanmalısınız.
3. Dts destekli Tv veya harici ses cihazı kullanmalısınız. Digital optik kablo veya hdmi üzerinden sesi yönlendirmelisi.
Bu yöntemde android cihaz ses çözme işini Tvye veya harici ses sistemine yönlendiriyor.

Son düzenleme:
usta
Bunu geçmenin 3 yolu var.
1. cihazınız için patch var mı, buna bakmalısınız. Benim cihaz Atlanta android uydu cihazıydı, patch ile ses alabildim.
2. harici player (vlc gibi) kullanmalısınız.
3. Dts destekli Tv veya harici ses cihazı kullanmalısınız. Digital optik kablo veya hdmi üzerinden sesi yönlendirmelisi.
Bu yöntemde android cihaz ses çözme işini Tvye veya harici ses sistemine yönlendiriyor.
1 . cevabdaki patc nerden bakiyoruz ve nerden aliyoruz

usta
1 . cevabdaki patc nerden bakiyoruz ve nerden aliyoruz
cihazınızın sitesinden
Benim cihazın patchi size yaramayacaktır.

Benim Atlanta 4K cihazının Dts, 5.1 ses patch dosyası

Ayrıca aşağıdaki ses.apk dosyası da olabilir.

Son düzenleme:
magcibic benim cihazim bu usta

bende birsey sormak istedim android tv de bagzi apk lardaki kanallardan ses gelmiyor ayni kanal cep telefonunda sorunsuz ama android tv de ses gelmiyor bu tv ler icin ses ekleyebilecegimiz bir apk felan varmi acaba tvye etkileyecek yani tüm apk larda ses sorununu giderecek
Cihazınızın ses ayarlarını iyice incelediniz mi? Reset fabrika ayarlarına sıfırlamakta bir çözüm olabilir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri